Tapasztaltatok már olyat, hogy valami elkezdett hozzátok beszélni?
Valami zaklat engemet ami beszél hozzám.
Rámállítottak pszihiátriai gyógyszereket, de semmi hatása max a sexuális teljesítményemet rontja.
Ez valami entitás ugye?
Voltatok már így?
Néha hallom, hogy szólítanak. Olyankor felkapom a fejem és végigjárom a ház lakóit ki volt az. Néha azt mondják, nem ők.
Olyankor arra gondolok, kezdek meghülyülni a tartós magány miatt. De a szemem sarkából néha kiszúrom: sötét árny, áll az ajtóban és bámul. Mikor odakapom a tekintetem, már nincs ott.
Évek óta elzárva keresztények között, hallgatni történeteket a gonoszról, örökös elzártság és bűntudat. Mih. Szerintem bárki a sorsunkra jut ilyen körülmények között. Ilyen lehet a mennyország. Hát köszönöm nem kérek belőle.
Talán igazad van. Néha valaki, vagy valami beszél hozzánk. Kérdezget.
Volt a Sims-ben ez a Társasági Nyúl. Szerintem olyasmi jelenés lehet és az ellen küldték ide, meg ne hülyüljek. Akárki is volt, köszönöm neki.
Óvatosan a mezőn!
Vannak olyan növények mik tudnak ilyet csinálni, meg gombák is...
:))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!