Szellemet szeretnék idézni, hogyan kell?
Figyelt kérdés
2024. máj. 20. 19:52
11/16 anonim válasza:
Én nem tennék ilyeneket. Mi van ha egy csúnya démont sikerül megidézni és megszáll téged. Ilyenekkel nem jó szórakozni.
12/16 Szervizmérnök úr válasza:
Ez egy gyakori babona, ha szellemekkel szórakozol, megidézed, magadra szabadíthatod az ártányt.
De tényleg csak babona, ami valószínűleg abból keletkezett, hogy voltak bolond emberek, akik szellemet idéztek, de attól még ők bolondok maradtak, vagy rosszabbodott is az állapotuk. De nem a szellemtől, hanem a betegségük miatt egyébként is.
Hogy Hollywood is ráerősített a félelemre, ez persze komolytalan, hiszen az élet nem egy film.
Ezeket nem csak én találom ki, hiszen ismertem is olyat, aki betegsége miatt "látott dolgokat", de ilyen dolgok csak az adott ember fejében vannak.
Az ő "szelleme" nem másoké.
13/16 anonim válasza:
Ha a szellemeket nem is, de a szervizest bizton megidezheted egy gyakoris ezo kategorias kerdessel. :))
14/16 Gxm válasza:
Jótanács : ne tedd !!!!!!!!!! ezt is tanulnoi k1ell ...hosszú....
15/16 anonim válasza:
En inditok szervizest es szellemet idezo tanfolyamot is. :))
16/16 anonim válasza:
Miért akarsz szellemet idézni? Összevesztél az exeddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!