Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tudnátok olyan könyvet ajánlan...

Tudnátok olyan könyvet ajánlani ami démonológiàval foglalkozik és hiteles is?

Figyelt kérdés
2024. máj. 10. 11:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szervíz: Nemértem miért téped a szád ebben a kategóriában,vagy nagyon ráérsz,vagy csak simán hülye vagy,de ez már több mint kínos nem gondolod?Költői volt.
2024. máj. 12. 11:15
 12/13 anonim ***** válasza:

A 3-as válaszolóval én sem értek egyet.

A démonokkal nagyon is lehet egyezkedni, igaz nem érdemes.., de erről többet itt nem szívesen írok nehogy valaki kedvet kapjon a hülyeséghez.

A keresztény szemüveg nagyrészt helyes a témában. Én ezért tudom ajánlani. Legyen az ördögűzés vagy egyéb démonokról való tanítás. Az ördögűzés is kereszténység előtt is létezett és más vallások is ismerik.

A védelem kérdéskör. Talizmánok, amulettek, meditáció mind csekély védelmet ad, vagy semmit. Egyszerűbb a démon lehetséges belépési pontjait minimalizálni. Pl a tízparancsolat betartása, de a szimpla tisztességes becsületes életvitel is elég jó védelmet nyújt. A démonok inkább oda sereglenek ahol jobban kiélhetik magukat. Okkultisták, bűnözők, drogosok.... egyéb erkölcstelen életet élők közelében.

2024. máj. 13. 14:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Jó válaszok, Grimfox. Súr
nov. 1. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!