Csak olyanok válaszoljanak akik hisznek benne, és van tapasztalatuk.
Szerelmi kötésért fizettem egy pár hete , mert a férjemmel összevesztünk és időt kért. Erre ma összejött egy másik nővel. Átvert a mágus? Vagy mi lehet ez?
8 Működik, csak nem mindegy hogy kire kötik-az illetőnek van védelme vagy nincs.
ápr. 22. 19:02
12/27 anonim válasza:
"Működik, csak nem mindegy hogy kire kötik-az illetőnek van védelme vagy nincs."
Tehát annyira nem működik, hogy még a vakhitűeknek is ilyen nevetséges kifogásokat kell kitalálniuk, amikor látják, hogy az égvilágon semmire nem jó?
ápr. 22. 19:04
13/27 A kérdező kommentje:
Van akinek most sem megy az értelmezés. Durva hova jutott ez az egész oktatás. Akkor ennyi erővel a kereszténység, az iszlám vallás, a buddhizmus is mind kamu. Hagy döntse már el az ember miben hisz. Van akinek annyi az élete, hogy feljön ebbe a kategóriába trollkodni? :D Nem “ pozitív megerősítést kértem, hogy ez most működik stb.” Véleményeket kértem, hogy mi lehet a gátja. Valaki írta, hogy védelme van, vagy adott esetben egy csaló volt az illető. Én ezeket elfogadom. De aki idejön behányni olyanokat ami irreleváns, az szánalmas. Légyszi akkor templomba se járjatok, meg ne adjátok az adótok 1%-át az egyháznak. Lehet pattogni, de amíg világ a világ, az emberek hinni fognak valami magasabb rendűben. :p
ápr. 22. 19:25
14/27 anonim válasza:
Tehát lényegében bevettél egy alaptalan mesét a szerelmi kötésekről, kipróbáltad, láthattad te is hogy nem működik. Erre ahelyett hogy felfognád hogy tényleg csak egy alaptalan mese volt, azt várod hogy valaki kitaláljon neked újabb meséket, csak hogy tovább hihess egy olyan mesében, amiről épp most derült ki, hogy nem működik? Az igen!
ápr. 22. 19:57
15/27 anonim válasza:
Atvert sajnos a magus. Vagy nem ert hozza, mert ennek mukodnie kell. Ha csak...
Kerdezo. A ferjed es az uj noje mennyire hisz ezekben a dolgokban? Csak azert kerdezem, mert emlegette itt valaki a vedelmet, szerinted rakathattak magukra?
ápr. 22. 20:03
16/27 anonim válasza:
15 Istent miért hagyod ki? hm?
ápr. 22. 20:19
17/27 A kérdező kommentje:
15-ös! Őszinte leszek. 1-2 hónapos határidőt említett. Ez még nem telt le, de új párja lett. Aztán rákérdeztem nála annyit mondott, hogy ez nem rajtunk múlik, benne van a pakliban. Itt már fogtam a fejem, hogy hát nem erről volt szó. Nem hiszem, hogy tettek magukra. Ha csak nem volt eddig rajtuk. A férjem hisz ezekben a dolgokban. De senki sem tud róla.
ápr. 22. 20:40
18/27 anonim válasza:
Át lettél baszva. Ha érdekel igazi szerelmi kötés keress meg privátban
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!