Ki tud szerelmi kötèst csinàlni?
Figyelt kérdés
eléggé megosztó dolog hogy létezik e vagy sem, én is kételkedem ebben a dologban. de sok olyan történetet is olvastam, ahol maguk vallották be hogy szerelmi kötést csináltattak, és nem éreztek màr egymás iránt semmit, de hosszú ideig nem tudták elengedni egymást a felek. szóval lehet tényleg van valami valóságalapja. sokan hirdetnek online is ilyet, ami nyilván csak pénzlehúzás. de ha még is megpróbálná az ember, kihez érdemes fordulni. annak a véleménye érdekelne aki hisz ebben a dologban és csinált is már ilyet.ápr. 19. 09:06
11/11 anonim válasza:
Mindenki tud csinálni magának rossz karmát. A jó kötéshez több kell mint kakastollakat égetni, meg viaszbábukat szúrkálni. Tudok csinálni én is. De senkinek sem csinálnék. A kötés mindig negatív erőkkel keletkezik. Nincs “ angyalmágia” meg a tököm tudja. Itt csak entitások tudnak akiknek nem érdekük téged kímélni. Le fognak mardosni. A védelmedet is meg kell erősítened. De azzal arànyosan ez az átok is gyengül. Főleg, hogy összevagytok kötve ezért nála is. És igen , őt is kísértik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!