Veletek elôfordult, hogy jeles napon, pl szülinap, nônap, kivirágzott a szobanövény, amely addig nem akart virágozni?
Ezt hogyan éltétek meg, hogyan magyaráztátok meg magatoknak?
Velem most fordult elô, hogy van egy szobanöveny a lanyom szobájában, ami gyönyörũ zöld élénk volt mindig, de egy eve nem akart virágozni, es ma nönapra, latom, hogy kinyílt rajta egy gyönyöru sötetrózsaszín bimbó.
Anyu halála napján történt. Éjjel 2 körül halt meg, reggelre kinyíltak és egészségesen pompáztak az erkélyen a virágok, amik azelőtt már évek óta csak kornyadoztak. Jó pár napig szépek voltak, aztán elnyíltak és ugyan olyan csoffadtak maradtak, mint azelőtt.
Anyu nagyon szerette a virágokat és mindig próbálta őket helyrepofozni, akkoriban sajnos sikertelenül. De teljesen rá vall, hogy virággal üzent 🥰
Nincs kert, erkélyünk van csak.
Hát anyu már 14 éve nincs köztünk sajnos. Egy ideig nem voltak szép virágjaink, én nem értettem hozzájuk, meg sokszor el is feledkeztem róluk, de később egy munkámnak köszönhetően megtanultam bánni velük, azóta rendben vannak a növénykéim. Anyu már nem látom, hogy küldene jeleket, de gondolom, ez ilyen sok év után természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!