Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tegyük fel, ha valaki szerződé...

Tegyük fel, ha valaki szerződést kötne a sátánnal, akkor mit kérhetne tőle a szerződésért? Akár egy barátnőt is?

Figyelt kérdés
A sátán hogy teljesítené a kívánságát a szerződőfélnek?Például,ha egy barátnőt kér,akkor honnan szerez az ördög barátnőt?Mondjuk,ha a férfi nem néz ki valami jól...?!
2010. okt. 25. 16:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
94%

-Itt a Sátán!

-Azt javaslom neked halandó,hogy csajozz és ne zavarj ilyen szánalmas kérésekkel!!!!

2010. okt. 26. 11:33
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, nem éri meg.

Olvass pszichológiai és kommunikációs könyveket és építsd fel tudatosan a személyiséged. Ez meghozza az önbizalmad is, és be fogsz csajozni ;)

Nem mondom, hogy rövid idő, mivel hosszan is elnyúlhat, ez csak rajtad áll.

egyébként a nőt szedheti bárhonnan, és bármilyet, ha nem kötöd ki pontosan a feltételeket.

2010. okt. 27. 20:25
 23/25 anonim válasza:
100%

Szija!

Szerintem inkább ne szövetkezz senkivel! Menny csak egyszer el bulizni szépen öltözködj fel... stb. És akkor csajozz be sztem nem lehet annyira nagy ügy ;) De ha így se sikerül akkor gondolkozz el a nemi hovatartozásodról! (Ezt tényleg nem rosszból)

A másság nem szégyen!!!

2010. okt. 28. 20:41
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Van egy vicc, ami idevág:

Jóska bácsi minden nap fohászkodik az Istenhez:

- Jaj, édes jó Istenem, csak nyerném meg a lottó ötöst... csak lenne ötösöm a lottón.

Másnap megint:

- Csak lenne ötösöm a lottón... csak lenne ötösöm a lottón...

És ez így megy minden nap. Sosincs lottó ötöse. Aztán egy napon megunja az Isten, és leszól:

- Te Jóska bácsi... leglább vegyél egy nyamvadt lottószelvényt...

A tanulságot vond le, és menj el csajozni.

2010. okt. 29. 12:51
 25/25 anonim ***** válasza:
Én azert nem mernék ilyesmivel játszadozni...pedig én is odavagyok az ilyen Sátános dolgokért meg minden ,de kitudja...a sátán sztem könyörtelen és nem hinném h bármi jó sül ki abból ha valaki a sátánnal cimborál :S meg különben is szerinted majd felküld a pokolbol neked egy csajt a postán vagy mi? :P
2010. nov. 13. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!