A 619714218418898 bevált nektek anyagi bőség megteremtésére?
Figyelt kérdés
febr. 27. 13:57
3/12 anonim válasza:
Grabovoj?!?
Évek óta nem foglalkozom ezzel.
Grabovoj hívei, és minden leírás arról regél hogy tudós meg látnok...
Doktori disszertációit is mutogatják.
Tudni kell róla:Egyetlen egy doktori dissz., és kijelentését sem tudta igazolni.
Azért mert leírt valamit, nem hatásos...
Összefoglalva az én meglátásom az, hogy semmilyen efféle logikán alapuló számsor nem jó semmire.
4/12 A kérdező kommentje:
Igen ez grabovoj szám és mondogatni kell ha jól tudom. Pénzáramlás száma..
febr. 27. 14:58
5/12 anonim válasza:
Van aki hisz benne és van aki nem. Anyukám pl igen...
6/12 anonim válasza:
A pénzáramlás száma a munkáltató számlaszáma kislányom. Nem sarlatánok random állításai.
7/12 anonim válasza:
Akkor gondolom abban is hiszel, hogy Grabovoj Jézus Krisztus második eljövetele, hiszen azt is mondta már magáról.
8/12 anonim válasza:
Nem! Ez nem a jó szám! Ha ezt a számot mondogatod, akkor előbb-utóbb elő fog bújni a szekrényedből Kiszel Tünde! A jó szám a 314159265358979323846.
9/12 anonim válasza:
Majdnem 15eve nem vett senki uj autot ebbe az orszagba. Kapasbol megduplazodott az autok eletkora. Lovas kocsi ,szamar.Ilyent gyerekkoromba nem lattam, csak szarvast,vaddisznot,de vegtelen sokat.Anyam 6 honapot hugom 3honapot volt cegnel a rendszervaltas ota.
10/12 anonim válasza:
Garaboncos. Ha a számok bediktálása után, a kertkapu párhuzamosan nyílik a disznóól hátsó ajtaján át beszűrődő hajnali napsugár nyitószögének felfreccsenő perspektívájával, akkor a megellett kis borjak tőgyről szakadt vonyításának instrumentális rezonanciája eléri azt a szintet, amikor is lényegében almacsemetéket ültetnek a ház elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!