Volt már meg magyarázhatatlan parajelenség veled ?
Számomra para volt.
Akkor egy faluban éltünk, egy hosszú utcában. Figyeltem az utcát, mert úgy volt, hogy a beérkező buszról jön a testvérem és az akkori vőlegénye. A szomszéd bácsi is kint állt a háza előtt... És én tisztán láttam jönni a testvéremet és a vőlegényét, még mondtam is a szomszédnak, hogy ott jönnek tesómék. Kérdezte: - Hol?
Nem arról volt szó, hogy jöttek valakik és összetévesztettem őket a tesómékkal, hanem valójában nem is jött senki.
Számomra is megmagyarázhatatlan, hihetetlen, hogy egyáltalán láttam valakiket.
Tárgyak mozgása ,eltűnése majd hirtelen előkerülése , többször olyan volt mintha anyám szólítana de nem ő volt
Egyszer régen még sulis koromban reggel 5 óra felé anyám be jött a szobámba le kapcsolta az ébresztő órám majd ki ment fehér rövid nadrág és atléta volt rajta majd dél után haza jöttem a suliból és eszembe jutott fel is kérdeztem
-Miért kapcsoltad ki az ébresztőt ? (Én)
-Miről beszélsz (Anya)
-Ha le kapcsolod kelts fel mert el fogok aludni (Én)
-Nem kapcsoltam ki (Anya)
-Láttalak be jöttél a fehér rövidnadrágodba és a fehér atlétádba és le kapcsoltad majd ki mentél (Én)
-De fiam én a sárga pizsamámban aludtam (Anya)
A mai napig nem tudom mi volt ez nem aludtam 100% elég para volt
Volt több is. Eltünő, majd előkerülo tárgyak olyan helyen ahol már előbb kerestem, csapkodó ajtó (nem huzat volt), különös hangok, melyek a nevedet a füledbe súgják éjjelenként. Egyszer hallottam csak. Anyum egyszer hallotta, amint szólitgatom, hogy "anyu... anyu". De nem én voltam. nem voltam itthon. És akkor látta meg a szobám nyitott ajtaja hátához gyorsan visszahúzódni egy sötét alakot.
Egyszer egy szellemet láttam átsuhanni a szobán... Na, de ezeket már vagy százszor leírtam részletesebben más hasonló kérdéseknél, megint nem akarom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!