Akinek van paranormális képessége az használja is a hétköznapokban?
Igen.
Véletlenül, mást gyakoroltam, erre meg ráéreztem.
#8: Nina Kulagina egy csaló volt, Ingo Swann pedig ki tudja mit érzett, viszont egyikkel kapcsolatban sincs kézzelfogható bizonyíték az általuk állított különleges képességeikre. Egyedül azok ismerik el, akik feltétel nélkül hisznek ugyanabban a jelenségben, annak ellenére, hogy nekik sincs bizonyítékuk arra, amit ezek ketten állítottak.
Bárki is vizsgálta (igen, utánaolvastam), senki nem jutott érdemi eredményre, mert minden esetben arra vezették vissza, hogy csaltak.
Nina például sosem végzett semmit spontán, mindig hosszas előkészületre volt szükség a mutatványai előtt, ami már önmagában is gyanús.
Ingo pedig a tesztek során nem tudta bizonyíthatóan produkálni az állításait.
Ahogy előttem is írták, Uri Geller ugyanez volt. Otthon az emberek sápítoztak, hogy úristen átrendeződött a fél lakás egy tv műsortól, de elég hamar lebuktatták. Ingo pedig méginkább hiteltelenné válik azután, hogy pont ez az Uri Geller vette védelmébe a képességeit.
„Most már nem állítom, hogy természetfeletti erőm van. Szórakoztató művész vagyok. Jó show-t akarok csinálni. Az egész jellemem megváltozott.” – Uri Geller, 2007. november
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!