Ez lehetséges? Azt álmodtam, hogy kinyílt a harmadik szemem. Miután felkeltem megmaradt ez az érzés. Azóta sokkal tudatosabb lettem. Látok dolgokat amit eddig nem.
Érdekesnek találom, hogy a toxikusságról beszélsz és hogy mi mérgezzük ezt a topicot holott maga a kérdésnek a puszta létezése is annak számít.
"Nézzük már meg, hogy hátha nélkületek ez egy vidámabb, normálisabb topic lesz :)" Most akkor nézzük meg azt, hogy milyen amikor valaki használja a józan paraszti eszét és feltudja fogni mi történik körülötte, továbbá azt, hogy mi a különbség gyűlölködés és helyrerakás között, ha ez sikerül akkor az már egy jó pont arra, hogy kezdesz azon az úton haladni, hogy lehesssen veled érdemi vitát folytatni.
"Nem érzed szánalmasnak kicsit?
Rohadtul elege van mindenkinek ezekből az ezós szektás faxságokból, leállhatnátok ezzel végre, komolyan mint a laposföldhívők.
Több ezer ilyen kérdés szennyezi az oldalt évente miattatok, és a általatok inspirált trollok miatt.
Amit leírtál ai-al abból max a spiritualitás vonatkozhat erre, a többi is csak hivatkozás a nemlétező harmadik szemre, csak hivatkoznak rá mint.
De ezt se vagy képes felfogni a töpszli agyaddal mert egy hígagyú kis jelentéktelen ember vagy, és az utolsó lélegzetvételével is inkább szektásként döglene meg"
Magatok vagytok a megtestesült gyűlölet.
Olvassátok vissza amiket írtok, és azt veszitek majd észre, hogy idejöttetek fröcsögni, gyűlölködni.
Miért nem a tudomány topicban vagytok?
...esetleg ott tényleg semmihez sem tudnátok hozzászólni?
Nem baj ha itt vagytok, nyilván nem is jó, de tényleg ti vagytok maga a gyűlölet.
Aztán meghaltok májrákban, gyomorrákban, tüdőrákban, és nem értitek miért.
28-as
Ha kinyitottad a belső szemeidet te is TUDATOSABBAN fogsz gondolkozni és rájössz, hogy nem jó így bele taposni a fejlettebb (fény) lények lelkébe.
Béke veled!
Látsz mandalákat?
Különböző szinteken nyílhat fel a harmadik szem, sokaknak nem a világunk árnyaira, hanem magasabb szintekre nyílik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!