Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez lehetséges? Azt álmodtam,...

Ez lehetséges? Azt álmodtam, hogy kinyílt a harmadik szemem. Miután felkeltem megmaradt ez az érzés. Azóta sokkal tudatosabb lettem. Látok dolgokat amit eddig nem.

Figyelt kérdés

jan. 15. 04:35
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
49%

8:nem én élek a múltban egy mesés falfestményen, vagy chernobylban, hogy mutáns legyek.

Menj, kezeltesd magad sürgősen, ha nem vagy képes felfogni, hogy harmadik szem nincs.

jan. 15. 12:11
 12/37 anonim ***** válasza:
51%

Nézd, megkérdeztem a ChatGpt-t, és még ő is okosabb mint te, pedig alig múlt egy éves :)

Mi a harmadik szem?

ChatGPT

1, A "harmadik szem" kifejezés többféle jelentéssel rendelkezhet különböző kontextusokban. Itt néhány lehetséges értelmezés:

2, Szó szerinti értelmezés: A "harmadik szem" kifejezés a középső homlokfalon található, a homlok és a fejtető közötti területen található agyideg-központot vagy az azt jelképező területet is jelenthet. Ezt a kifejezést olykor az emberi test anatómiájára vagy az agyra utalva használják.

Spiritualitás és filozófia: A "harmadik szem" kifejezést spirituális és filozófiai értelemben is alkalmazzák. Ez az ún. "belső szem" vagy "belső látás" szimbóluma lehet, amely a tudatosság kibővítését vagy az intuíció fejlesztését szimbolizálja.

3, Pinealis mirigy: A harmadik szem néha a pinealis mirigyre is utal, amely a középen elhelyezkedő kis mirigy a központi idegrendszerben. A pinealis mirigynek néha titokzatos vagy spirituális jelentőséget tulajdonítanak, és néhány kultúrában a harmadik szem fogalmával kapcsolatba hozzák.

4, Művészet és kultúra: A "harmadik szem" kifejezést alkalmazzák művészeti és kulturális összefüggésekben is, például egyes művészeti alkotások vagy szimbólumok esetében.

Szóval amikor azt mondod hogy még "elméletileg sem létezik" akkor csak annyi derül ki, hogy nem érted annak a nyelvnek a szavait, amit használsz, nem érted a szavak jelentését....butus vagy, mondjuk ki :)

jan. 15. 12:13
 13/37 anonim ***** válasza:
49%
Én csak azt nem értem, hogy miért ilyen idegesek az ezósok. Nem éppen a tudatosságot tükrözi az izzadságszagú arrogancia és a fröcsögés.
jan. 15. 12:28
 14/37 anonim ***** válasza:
0%

Értetlenül állok, hogy miért járnak ide vergődni a butusok.

Értem hogy nem tudsz semmit a témáról, de akkor minek jössz ide?

"elméletileg sem létezik", aztán kiderül hogy de bizony....huhh. na most mi van? :)

jan. 15. 12:30
 15/37 anonim ***** válasza:
34%

12: te magad se tudod mi szerepe ennek, csak álltudományként hivatkoztok rá itt gykn de ti válltig állítjátok igazatokat.

Amit ide másoltál chatgpt-től teljesen másra vonatkozik, és azt is jelenti, hogy képtelen vagy magadtól megfogalmazni "igazadat"

Nem érzed szánalmasnak kicsit?

Rohadtul elege van mindenkinek ezekből az ezós szektás faxságokból, leállhatnátok ezzel végre, komolyan mint a laposföldhívők.

Több ezer ilyen kérdés szennyezi az oldalt évente miattatok, és a általatok inspirált trollok miatt.

Amit leírtál ai-al abból max a spiritualitás vonatkozhat erre, a többi is csak hivatkozás a nemlétező harmadik szemre, csak hivatkoznak rá mint.

De ezt se vagy képes felfogni a töpszli agyaddal mert egy hígagyú kis jelentéktelen ember vagy, és az utolsó lélegzetvételével is inkább szektásként döglene meg, ahelyett, hogy megpróbálna észérvekkel gondolkodni, azt ugye már túl nehéz 🤡

jan. 15. 12:35
 16/37 anonim ***** válasza:
0%

"Rohadtul elege van mindenkinek ezekből az ezós szektás faxságokból"

Józsika, ez az ezoteria rovat, eltévedtél :)

Miért nem beszélgethetünk mi itt a te okoskodás nélkül nyugodtan?

Tényleg semmi keresnivalód itt, ebben egyetértünk, mégis te vagy itt, nem pedig én a "kutyasimogatás, vagy mosógépszerelés" topicban.

Értem hogy nem érted, neked nincs dolgod ezzel, de nem is kell itt mérgezned a közösséget. Ennyi.

jan. 15. 12:40
 17/37 anonim ***** válasza:
45%
Egyszerű a megoldás, simán megkéne szűntetni az Ezós topikokat mert értelmük nincsen, ugyanis ezek nem valós problémák nem valós kérdések amikre szükséges lenne válaszolni. Ezek csak ilyen fejben elbaxott embereknek a búvóhelye mert túlságosan szörnyű lenne abba belegondolni, hogy nem mese világban élünk. De amúgy valami hasonló vonatkozik a vallások topikra is ami már olyan abszurd kérdéseket foglal magába, hogy az már a szőrszálhasogatásba megy át ami már inkább szánalomra méltó.
jan. 15. 13:18
 18/37 anonim ***** válasza:
0%

"Egyszerű a megoldás, simán megkéne szűntetni az Ezós topikokat "

Vagy csak ne kattints rá, és probléma megoldva.

Mehetsz máris máshová mérgezni a közösségeket :)

jan. 15. 13:23
 19/37 anonim ***** válasza:
61%

19: ketten vagyunk akik így gondoljuk, buta, értelmetlen faxság ez az egész kategória ami alapból annyira toxic, hogy nem mérgezhetem tovább, hisz eleve velejéig romlott, pont azért mert olyan emberek alkotják mint te.

Nem kattintás,pl a randomozásnál is sok ilyen hülyeséget dobál fel.Mondom, az oldal színvonala van miattatok a béka segge alatt, de ti ezt sem vagytok hivatottak megérteni.

Ugyanaz a 10 kérdés ismétlődik ebben a kategóriában.Szánalmas de nagyon

jan. 15. 13:29
 20/37 anonim ***** válasza:
0%

"19: ketten vagyunk akik így gondoljuk, buta, értelmetlen faxság ez az egész kategória ami alapból annyira toxic, hogy nem mérgezhetem tovább, hisz eleve velejéig romlott, pont azért mert olyan emberek alkotják mint te."

De nem lehet hogy pont ti ketten vagytok a toxikusak, akik ide jöttök gyűlölködni?

Nézzük már meg, hogy hátha nélkületek ez egy vidámabb, normálisabb topic lesz :)

Egyébként nem ketten vagytok, -bárcsak úgy lenne- de sokkal többen vagytok :)

jan. 15. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!