Milyen gyakorlatokat kell csinálni ha szeretnék természetfeletti képességeket?
Figyelt kérdés
Már próbálkoztam jógalégzéssel energiakoncentrációval böjtöléssel tisztítókúrával.
Volt pár megmagyarázhatatlan élményem akkor volt több mikor ezeket rendszeresen csináltam.
2024. jan. 7. 20:13
1/6 anonim válasza:
Ahhoz aludni kell. Ha elég jó a képzelőerőd, akkor álmodban szinte bármire képes lehetsz.
2/6 anonim válasza:
A láthatatlanság képességének elsajátításához rákjárásban kell közlekedni mindenhova
3/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ahoz minden hajnal 03:33-kor hátraszaltóban egy presszó kávét kell főzni. Senki sem mondta, hogy egyszerű a láthatatlanság képesség megtanulása...
4/6 anonim válasza:
Én úgy tudom lótuszülésben kell megfeszíteni a lábad jó sokáig.
5/6 anonim válasza:
Természetfeletti képességekre nem tudsz szert tenni, mivel ember vagy. Lappangó képességeket tudsz fejleszteni.
6/6 anonim válasza:
Vannak olyan erjesztett italok, amivel lehetséges pl a lebegés, vagy a fizikai erő növelés, de olyat is tudsz 1-2 korty után, hogy beesel a vízaknába, oszt nem is fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!