Kundalini energia, van neked?
Szeretnék beszélgetni olyan emberekkel, akikben már megnyiltak a Kundalini csakrái, vagy ébredezik a legfelsőbb erő, vagy már fel is ébredt neki.
Privátban rám írnátok? :) Esetleg valami külön elérhetőség privátban. Az egyszerűbb beszélgetésekért.
Én legfőképpen Ayahuasca ( DMT ) típusú használatként használom a Kundalini energiákat. Én hiszek abban, hogy ez a fő mozgató erő. Ez a lélek molekulája, régebb óta létezik, mint bármelyik Isten. Sok vallás van, annyi félreértés.
De a DMT különlegességét senki sem értheti félre, aki valaha is találkozott vele. Ez a vallások felett van.
A Transzendentális Sátánisták használnak ilyesmit. Azt hittem, hogy te más DMT -re gondolsz.
Hát egészségedre!
De ha szerekkel tudsz némi hatást elérni, akkor azt kell h írjam:
Neked nincs semmilyen kundalini energiád.
Eleve az a lényeg h szerek nélkül kell elérni a kundalini energiákat.
Akinek volt leirná mi az!
Csak mert neten nem igen tudtam meg.
Vagy mindenki mást tapasztal?
Ez nem igaz ... használok DMT-t is ... de én a DMT-től sosem hallucináltam.
Csak attól kezdve látok a DMT-vel dolgokat, miután kinyitottam a harmadik szem csakrámat ... utána pedig az összeset.
De mészteleníteni kellett a tobozmirigyemet is, teljesen el volt meszesedve ... valószínűleg ezért sem hatott rám a DMT teljes mértékben.
Szóval őszintén szólva, a saját erőmből nyitottam ki a csakráimat. A DMT nem volt rám nagy hatással.
A halálfélelemnél is erősebb akaraterőm segített megnyitni a csakrákat. Aki hajlandó szembenézni a halállal, annak bármikor sikerül megnyitnia ezeket a csakrákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!