Érdekesnek tartanál olyan meztelen erdei szertartást, amely energetikailag a természettel és saját természetünkkel alkot egységet?
Figyelt kérdés
2023. dec. 28. 13:40
11/41 anonim válasza:
Vv Anett is ott lenne? Meghívnám egy teára.
13/41 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es: ha a mágia mai alkalmazói jellemzően ismernék az esztétika illetve a természettel való kapcsolódás jelentőségét, nem születne ennyi félresikerült teremtés. Úgyhogy igen, dolgozni kell magadon is, ez így működik. Mert ha csak kifelé figyelsz, sem az erőt, sem az irányt nem találod.
2023. dec. 28. 15:29
14/41 anonim válasza:
Borzasztóan aranyos ugyanakkor szánalmas is...
A saját természetem nem a természetben fog előjönni..A testem nem mutogatom idegeneknek,mert nincs értelme (nem vagyok már csecsemő) de a másé se nagyon érdekel,mert nem a fizikai formája a lényeges..A bennem zajló "folyamatok" a strandon is megfigyelhetők nem kell hozzá nudizni és az állatokat sem stresszeljük..
Egyébiránt szélsőséges korosztályokat sem ildomos összerakni ha az intimitás magánszféra még szent ebben az érdekes akármiben..mágia?? ejnye...
15/41 anonim válasza:
Igen, az önfejlesztés szuper dolog, és szükséges is a mágiához, de semmi esetre sem kevernén a kettőt. Amíg a résztvevők fejlesztésre szorulnak, pont nem a meztelenkedésre van szükségük szertartás alatt. Egyszerűen nincs értelme nekiállni.
17/41 A kérdező kommentje:
Az állításaitokban abszolút van igazság. Jó lenne, ha olyanok jönnének, akik nem szorulnak önismeretre. Jó lenne, ha ki lehetne zárni sok negatív dolgot, de nem lehet kizárni az emberi tényezőt. És mindaz, amit felhoz a folyamat, munícióvá válik. Képletesen az ólom arannyá alakítható. Az is igaz, hogy a természetünk bárhol máshol is megmutatkozik. Egy erdő annyiban más, hogy kellőképp nyugodt és egyfajta eredeti állapotot tükröz, amely abban segít, hogy beismerd és felszínre hozd a benned lévő dolgokat. Könnyebben megteszed ezt itt, mint a halpiacon. A benned lévő dolgokat (legyen bármilyen) aztán át lehet formálni, erővé, értékké alakítani. Szóval külön-külön igaz amit mondtok, de érdemes ezeket elhelyezni egységben látni.
2023. dec. 28. 16:00
19/41 A kérdező kommentje:
Ha van kérdésetek tegyétek fel, de én kaptam választ. Nekem nem kényszer ilyet szervezni, de jó ötletnek tűnt. Köszönöm a válaszokat és felvetéseket!
2023. dec. 28. 16:13
20/41 anonim válasza:
Szexelünk is? Mert akkor megyek! De csak nőkkel vagyok hajlandó!🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!