Ugy érzem reiki avatás során szerelmes lettem. Vajon más is beleszeret avatás által a reiki tanárába ? Vagy legalábbis erős szexuális vágy keletkezhet iránta ?
Igen. Lehet, hogy a nem kielégítő nemi élet miatt az avatás felerősítette benned a nemi vágyat is.
Az avatás ettől még hatékony, és ha nem táplálod szándékosan ezeket a vágyakat, hirtelen támadt érzéseket, akkor el kell múlniuk a beépülési időszak végére.
Az ilyen kezelések egyik része sem kellene, hogy izgató legyen. Igazából éppen nyugodtank, és lazának kéne érezned magad. Elég problémás, ha izgalmat okoz benned, ha a hasadra tett kéz kezelés közben felszítja a nemi indulatokat. Azt jelzi, hogy nagyon sok ilyen indulat van ott, amit a plusz energia táplál, és nem oda áramlik, ahová kellene, hanem oda, ami felszívja, mint egy szivacs.
Ha a tanár nem direkt csinálta azt, hogy ilyen ösztönöket szítson fel benned, akkor nem vette észre, nem erre figyelt.
Régebben ismertem olyan reiki "mestert", aki sértődöttségből ártott egy barátjának.
De ennyire nem kell elszaladni sem. Ha egy reikimester tudja, hogy melyik területet kell erősen stimulálni, akkor az erre érzékenyeknél elég nagy kavarodást tud okozni az ösztönök szintjén. A nemi vágyat nem nehéz összetéveszteni a szerelemmel, főleg ha eleve van egy pozitív érzés az illető irányába. Ez persze nem etikus, aki ilyet csinál, és kiderül, attól a többi rendszerbeli elhatárolódik. Ellehetetlenedik a munkája. Etikus, jónevű mester nem művelne ilyet.
2.vagyok.
Egy addig ismeretlen,és azóta sem érzett kellemes illat az amire így emlékszem az évet távlatából. Egyszerűen feltölt a kezelések alatt engem is,bár ritkábban csinálom,mint kellene. De. Orvoshoz csak a jogosítvány miatt járok,46 évesen. A legutóbbi teljes kivizsgálás mindent optimálisnak mondott. Volt értelme 28 éve ezt az utat választani. Az intim közelség a kezelés,avatás alatt csak fokozza az élményt,de mellékes,nem ez a cél,nem etikus. A "valamit rajzol" egész pontosan az a pillanat,amikor megnyitja a csakrákat a közvetítéshez. Ez nem különleges képesség,mindenki rendelkezik az életenergiával,csak az avatás után tudatosan használhatod. Én személy nem tulajdonítok neki nagy felhajtást,semmi extra körítés,egyszerűen természetes,a hétköznapok része. Ha szükség van rá,egy beszélgetés alatt megoldjuk.
Szerintem csak összetéveszted az ösztönös reakcióját a testednek a valódi megérzéseiddel.
Anno egy rituálét végeztem a tanítómmal ahol van egy teremtést reprezentáló geztus amit a pap és papnő végez (illetlen ilyenkor nem a szemébenézni a papnak/papnőnek akivel a rituálét végzed) és ezen a ponton irdatlan mennyiségű és intenzitású szeretet és szexuális jellegű érzés zúdult rám és úgy éreztem keresztülsüvít az egész lényemen. Na már most nagyon más dolog erről hallani, beszélni, és megélni. Nehéz egy ilyen élménnyel hirtelen mit kezdeni, ijesztő vagy épp félrevezető. Egy ponton ezután a rítus után megfordult a fejemben hogy a papom csinálta ezt, és azért tette hogy közelebb rántson magához érzelmi és szexuális módon. Nyilván nem így történt. Csak ha valaki mágiával foglalkozik az ilyen élmények szerves részei lehetnek bizonyos jellegű rítusoknak, amik csak és kizárólag a rítus részeiként jelennek meg, de a fizikai világban attól még nem fogunk összejárni lepedőt gyűrni, mert együtt rituálézunk. Mert abban a környezetben ahol te avatást kaptál nem a polgári éneddel volt a tanítódnak dolga, hanem a kozmikus lénnyel aki készen állt a szintlépésre és elvileg túl tud lendülni ezeken az élményeken hideg fejjel. Megértem a helyzeted mert én is voltam hasonlóban. Én úgy gondolom ilyenkor nem a fizikai személye iránt érzel vonzalmat hanem a szakrális-szexuális élmény és az ember felsőbb kozmikus lény oldala iránt amit az ember valójában csak röpke pillanatokra tud előre engedni. De persze ha ezekkel nincs tisztában az ember nehéz feldolgozni az ilyen élményeket és szétválasztani egymástól. Persze, szerelmet és nagyon mély tiszteletet érezhetsz attól még valaki személye iránt, akkor is ha egy nagyon jó barátodról van szó. Csak manapság tabut csinálunk a szeretet és szerelem mélységeiből. Személy szerint azt gondolom hogy az ilyesfajta problémák lehetnek a magyar
mentalitás hátulütője. Tubut csinálunk belőle, aztán bepánikolunk és belelovaljuk magunk egy nem létező dologba.
"Egy addig ismeretlen,és azóta sem érzett kellemes illat az amire így emlékszem az évet távlatából."
A parfümjének az illata.
"ha izgalmat okoz benned, ha a hasadra tett kéz kezelés közben felszítja a nemi indulatokat. Azt jelzi, hogy..."
Azt jelzi, hogy jól működnek az erogén zónáid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!