Letiltott a szerelmem akibe szerelmes voltam. Milyen mágiával tudom elérni hogy újra beszéljen velem és rám gondoljon? (Pár hajszàla is megmaradt ami a fürdőben lehullott tőle fésülködésnél ha az kell hozzá)
Figyelt kérdés
2023. ápr. 30. 05:39
1/45 anonim válasza:
Mi nem tudjuk azt hogy mit szereted a csajod. Erre a kérdésre nem lehet jó választ adni. Menyj el hozzá vigyél neki minőségibb csoki és kérd meg hogy beszéljen veled. Ha ez sem megy akkor engedd el a pics.be
2/45 anonim válasza:
Letiltott. Mi nem világos neked? Keress egy pszichológust. Ő biztosan fog neked segíteni.
3/45 anonim válasza:
Inkább magadat mágiáztasd, hogy ne legyél érdemtelen emberbe szerelmes.
4/45 anonim válasza:
Mit tettél azért, hogy letiltson?
Az azért nem olyan egyszerű, hogy csak úgy letilt...
6/45 anonim válasza:
Szerintem valamilyen nekronanta mágia jó lenne. Változtasd zombivá és akkor életed végéig csorgatja majd a nyálát utánad. Szó szerint!
Láttam is múltkor a libriben egy nekronomicont, 2015-ös felujított kiadás, emberbőrbe kötve, vérrel írt. Abban biztosan találsz erre megfelelő varázsigét! :D
7/45 anonim válasza:
Nyilván mindenki tudja, hogy mire gondol a kérdező, de nem ajánlatos. Ennek így kellett lennie.
8/45 anonim válasza:
Hát mindenesetre nem a roxford-ban vagy.Erre nincs mágia..Lapátra tett.De ez kicsit fura, letiltott? Lehet csak te voltál belé szerelmes betegesen ő meg nem.
9/45 anonim válasza:
Ha létezne ilyen mágia, akkor már rég bűncselekménynek lenne minősítve a használata.
10/45 anonim válasza:
Van ilyen mágia!
Nyerj a lottón 5 milliárdot majd villants belőle egy Rózsa dombi villát meg egy Lamborginit, majd kérdezd meg tőle, hogy jössz vissza szivi?
Fogadjunk jönni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!