"Üdv van itt olyan személy?" aki a Sátanizmus valamilyen ágazatát valja magáénak?
Satan, Lucifer, Belial és Leviathan a négy elem megtestesítője. Az a személy, aki tiszta szívből cselekszik, csakis a teremtő magasztalása érdekében, a Szent Őrangyala segítségével irányítani tudja ezeket a démonokat, illetve szolgáikat. Mert a jó angyalok alatt vannak a démonok, akik ugyan gyötrik az embereket, de az igaz, tiszta embereknek alá vannak rendelve.
Ajánlom Abra-melin könyvét
7
Szia, nem nagyon jön be a rituális mágia, tudnál egy forrást adni a káosz mágiához? Honnan tanultad? Milyen tapasztalataid vannak vele?
15-ös
A Káosz mágiának is része(lehet) a ceremoniális mágia, mert maga a Káosz mágia azt jelenti, hogy különféle eljárások, metódusok közül használod azt, ami beválik, ami neked működik, tehát ez lehet ceremoniális elem is.
16
Nekem a káosz mágia úgy volt meg a fejemben hogy a körülötted lévő káosz energiát használod ami ugye tudtommal a történt/meg nem történt összes lehetőség energiája.
zagyvaság amit írsz, ilyen nincs Abra Melin könyvében. Ne játszd meg, hogy olvastad. Vagy amit olvashattál az internetes kamu.
Nekem az eredeti könyv másolata van meg az egyetemről. de mindegy, szórakozz csak ahogy neked tetszik. ahogy látod a káosz sátánizkus érdekli itt a népet.
18
Igen az interneten olvastam de nem ezt írta kb 9-es is le?
a 9-es az a káosz sátánizmustvés a saját nézeteit írta le, nen pedig Abra Melin szent mágikus könyvéből idézett. Abra Melin nem is foglalkozott a káosz Sátáizmussal csak az akkori alap Sátánizmussal, amelyet mára gnoszticizmusnak vagy ördögimádatnak neveznénk.
zagyvaság mindaz amit írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!