Hogyan keresztelnétek egy adott személy nevére egy gyartyát?
Figyelt kérdés
Találtam egy mágia leírást, ami több mindenre használható, azonban nem fejti ki azon pont hogyanját, hogy milyen szertartással keresztelik a gyertyát -vagy babát- az adott személyre, hogy őt személyesítse meg.2022. szept. 24. 15:50
1/12 anonim válasza:
Sehogy, nem vagyok idióta, hogy mesékben higgyek.
3/12 anonim válasza:
A Biblia tiltja a mágiát, tehát a válasz: sehogy.
Névadót tudsz rendezni a gyertyának, de a keresztelés vallásellenes, kimeríti a bibliai bűn fogalmát.
4/12 anonim válasza:
Az első annyira művelt hogy írni se tanult meg rendesen.
5/12 Bátor Tintanyúl válasza:
@4, pontosan mi a hiba @1 hozzászólásában?
6/12 anonim válasza:
Higgyek..... Szerinted ez helyes?
7/12 Bátor Tintanyúl válasza:
8/12 anonim válasza:
Baszdki és tényleg... Mea culpa, elnézést kérek.
9/12 A kérdező kommentje:
Bizonyos kulturákban a keresztény hit és a mágia gyakorlása egyszerre elfogadott. Cigányok, woodoo egyes ágai. Nyitottan álljunk a kérdéshez!
2022. szept. 25. 01:25
10/12 A kérdező kommentje:
Vegyétek a kérdést semmisnek, nem itt találtam meg a választ és nem hiszem, hogy bárkinek ez sikerülne.
2022. szept. 25. 01:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!