Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Meditáció, krízis egy kis...

Meditáció, krízis egy kis segítséggel?

Figyelt kérdés

Bő 2 hónapja ért egy krízis helyzet, alapból nem lett volna nagy dolog ( munkahelyváltás a vágyott helyre, végül helyben maradás), ami miatt annyira őrlődtem egy hónapig, hogy kb. idegösszeroppanást kaptam és gyógyszert kellett szednem. Alapból semmilyen betegségem és lelki problémám nincsen, most ez felszínre hozott csúnya dolgokat és belekerültem egy durva hullámvölgybe. Mára már jobb, megváltoztatni nem tudom, elmúlt, viszont lelkileg még mindig nagyon bánt és bűntudatom van miatta.

Szeretném végleg elengedni a dolgot, foglalkozok vele, reiki kezeléseken is átestem, illetve van segítségem.

Szeretnék egyedül egy erős meditációt csinálni és végre választ kapni a kérdéseimre ezzel kapcsolatban. Ehhez kapnék jó minőségű füvet és annak a hatása alatt szeretném, ha sikerülne lelazulnom és átlátni a dolgokat. (utoljára 6 éve füveztem, tehát ez lenne a 2. alkalom, semmi ilyennel nem élek)

Milyen gyakorlatot ajánlanátok hozzá, a fű mellé milyen "szertartást" kellene csinálnom, hogy sikerüljön nyugodtan átlátni a dolgokat és egy ellazulás állapotban talán választ kapni az elakadásomra?

Akár privátban is várom a segítséget.

Köszönöm, hogy időt szakítottál rá!

2023. okt. 24. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
2023. okt. 25. 02:36
 2/6 éáé ***** válasza:
És miből gondolod hogy a fűves meditáció reális megoldást ad a problémára?
2023. okt. 25. 09:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam egy próbát megér, nagyon nehezen tudok most lelazulni és feszült vagyok. Nyilván nem rendszeresen szeretném, de egy esélyt adnék neki.
2023. okt. 25. 09:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Az idegösszeomlás az idegrendszer mechanizmusa arra az esetre amikor már nem tudja tartani a sok felhalmozott visszafojtott érzelmet.

Hősies visszafojtó vagy! Keresd meg mit kell felszabadítanod! Keserűség? Düh? vagy mit...? Milyen érzelmet és érzést szabadított fel benned az idegösszeomlás?

Amúgy kérdésekre nem jó a fű, de ha feszült vagy és nem tudsz aludni akkor arra igen. Gyógynövény :))))

2023. okt. 28. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:

És csak egy kevés is elég az alváshoz nem kell fullra betépni.

2023. okt. 28. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Még annyit a visszafojtásról, hogy amíg nem szabadítod fel az elfojtásaidat, addig ugyanezeket az élethelyzeteket fogod magadnak megvalósítani. Úgy hogy erősen ajánlott vele foglalkozni
2023. okt. 28. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!