Ha szerelmi kötést használok egy leszbikuson szerelmes lesz belém/kötődni fog hozzám?
Amúgy ez az első szerelmi közös kérdés ami érdekel.
Továbbra is megvetem azokat akik ezzel akarnak hódítani és hisznek benne. Na de az egy dolog hogy egy oldalú szerelem marad. Mégis érdekelne hogy egy azonos neműhöz vonzódó vagy egy hetero emberen is működik e.
Akar úgy ahogy a kérdező tette föl, akar fordítva.
Hogy egy heteron csinálnak szerelmi kötést szerelmes vagy kotorni fog e a vele azonos nemű emberhez?
De igazából szerintem azért izgatja jobban a fantáziáját mert ez plátóibb és szomorúbb mint a klasszikus értelemben vett szerelmi kötés. Az F-N;F-F;N-N és N-F
Mind volt, de ilyet itt még nem olvastam.
Mondjuk nem tudom hogy milyen szerelmi kötés működhetne egyáltalán mert én speciel nem vagyok leszbikus, de olyannyira undorodom a férfiaktól akikhez nem vonzódom hogy kétlem hogy mégha valóban léteznének ilyen kötések is, engem bárki rá tudna venni arra hogy hozzá érjek….
Ehhez még csak leszbikusnak sem kell lenni
Ha fiú vagy, akkor sikertelen lesz és helyette kapcsolati átok kerül rá. Vagy akár kettőtökre is! Egyetlen dologra nem hat megfelelően még fekete mágia sem: a nemi identitásra. Rám fiú és lány is akart kötést tenni, mind a kettőből átok lett. Egyikhez nem vonzódtam, közben volt egy nagy szerelmem, és erős spirituális személy voltam már akkor. Ezek a dolgok a legerősebb kötést is kiütik. Kettejük közül a srác volt rosszakaró bosszúálló és még plusz vuduátkot tett páromra. 2 év után kaptam vissza páromat - nehéz küzdelmek után. A kötés önmagában is rontás vagy átok, emellett rettentően lutri, és ezért is veszélyes játszani vele.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!