Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan vonzzak be pénzt?

Hogyan vonzzak be pénzt?

Figyelt kérdés
A vonzás törvényére gondolok.

2023. aug. 12. 18:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%

Ha ez a jelenség működne, sok-sok millió ember lenne nagyon gazdag minden megmagyarázhatatlan ok nélkül, akiknek nem kellett dolgozni, örökölni, tőzsdézni a vagyonért, és akikről már hallottunk volna.

Talán egy frekventált helyen megnyitott nagy forgalmú mágnes kereskedéssel össze lehet hozni.

2023. aug. 12. 18:55
 2/18 anonim ***** válasza:
66%
Sajnos a fémpénzek cink-réz ötvözetből készülnek amelyet nen vonz a mágnes.
2023. aug. 12. 19:25
 3/18 anonim ***** válasza:
24%

A Rhonda Byrne könyvben pont van erre egy külön gyakorlat. Kipróbáltam, csak kíváncsiságból, és egy hónapon belül tényleg fizetésemelést kaptam. Nem csak én, hanem az egész osztály.

Viszont fontosnak tartom említeni, hogy mágiával mindig több energia elérni a dolgokat, mint az akarat puszta fókuszálásával. Könnyebb, tisztább a pénzt munkával, tervezéssel, stratégiával megkeresni, mint mágikus eljárásokkal. A mágiában mindig van egy bizonytalanság, egy kiszolgáltatottság, egy önfeladás. Ha eredményeket szeretnél, a mágia legfeljebb dísze legyen munkádnak, de gyökere.

2023. aug. 12. 19:25
 4/18 anonim ***** válasza:
69%
Úgynevezett munkával.
2023. aug. 12. 19:48
 5/18 A kérdező kommentje:
3 as ezt a gyakorlatot légyszíves leírnád. Megköszönöm. Sokat segítenél vele.
2023. aug. 12. 20:12
 6/18 anonim ***** válasza:
34%
Szükséges hozzá a könyv. Vedd ki egy könyvtárból, és fénymásold le a lényeges oldalt (ha olvasod, tudni fogod, hogy melyik az).
2023. aug. 12. 20:19
 7/18 A kérdező kommentje:

Letöltöttem a könyvet, de nem találom benne a gyakorlatot amire gondolsz.

Ha nem is akarod leírni akkor legalább azt mondd meg hanyadik oldal.....

2023. aug. 12. 20:33
 8/18 anonim ***** válasza:
37%

17. nap: a varázscsekk. (157. oldal)

Nekem úgy működött, hogy az összes napot megcsináltam előtte, és az azt követő napokat is, kihagyás nélkül.

2023. aug. 12. 20:44
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2023. aug. 12. 21:02
 10/18 A kérdező kommentje:
Ez nem nagyon jön össze. Amit letöltöttem könyvet 68 oldalból áll.
2023. aug. 12. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!