Ha ez a jelenség működne, sok-sok millió ember lenne nagyon gazdag minden megmagyarázhatatlan ok nélkül, akiknek nem kellett dolgozni, örökölni, tőzsdézni a vagyonért, és akikről már hallottunk volna.
Talán egy frekventált helyen megnyitott nagy forgalmú mágnes kereskedéssel össze lehet hozni.
A Rhonda Byrne könyvben pont van erre egy külön gyakorlat. Kipróbáltam, csak kíváncsiságból, és egy hónapon belül tényleg fizetésemelést kaptam. Nem csak én, hanem az egész osztály.
Viszont fontosnak tartom említeni, hogy mágiával mindig több energia elérni a dolgokat, mint az akarat puszta fókuszálásával. Könnyebb, tisztább a pénzt munkával, tervezéssel, stratégiával megkeresni, mint mágikus eljárásokkal. A mágiában mindig van egy bizonytalanság, egy kiszolgáltatottság, egy önfeladás. Ha eredményeket szeretnél, a mágia legfeljebb dísze legyen munkádnak, de gyökere.
Letöltöttem a könyvet, de nem találom benne a gyakorlatot amire gondolsz.
Ha nem is akarod leírni akkor legalább azt mondd meg hanyadik oldal.....
17. nap: a varázscsekk. (157. oldal)
Nekem úgy működött, hogy az összes napot megcsináltam előtte, és az azt követő napokat is, kihagyás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!