Skorpió nők odavagytok Rák férfiak ért? Szerintetek Rák és skorpió mágnesként vonzzák egymást?
Szerintem a skorpiók jobban szeretik a skorpiókat, a rákok pedig a rákokat. Nem láttam még skorpió -rák hibridet, bár simán el tudom kelteni, hogy van. Az evolúció meg tud lepni...
Vajon a skorpió - rák hibridnek hány lába lenne? S vajon megmaradna a farka a tüskével?
A Rák és a Skorpió valóban mágnesként vonzzák egymást, de főleg abban az esetben, ha a nő a Rák és a Skorpió a férfi. A Skorpió nőhöz legjobban a Halak férfi illik, míg a Rák férfihoz a Halak nő.
Ezek a legideálisabb párok a víz jegyeknek:
Rák nő - Skorpió férfi
Skorpió nő - Halak férfi
Halak nő - Rák férfi
Én eddigi tapasztalat alapján azt vettem észre hogy az aszcendensed nagyobb mértékben befolyásolja hogy milyen embereknek tetszel.
Pl. rák vagyok, de Kos az aszcendensem. Általában mérleg lányok találnak meg. (Kos meg a Mérleg jó match)
De aztán lehet csak belelátom, kitujda
Amúgy egy rák férfi ne akarjon skorpió nőt. Volt skorpió barátnőm, még a szót is feszítővassal kellet kiszedni belőle, mindezt úgy hogy megvolt a kölcsönös vonzalom, ráadásul ő kezdeményezett. Nem éri meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!