A hittan tanárom mesélte, hogy gondolatban elátkozott egy embert, aki úgy hallt meg, ahogy ő elképzelte. Mi az oka?
Jaj, hát szerintem szegényes a fantáziája a tanárodnak. Ahogy én képzelem el, úgy soha senki sem fog meghalni az ismerőseim közül, ebben biztos vagyok.
"Bórt iszik és vizet prédikál!"
Ha ez igaz, akkor tényleg a Sátán teremtménye...
Jaj hagyjuk már!
Lehet h csak unatkozik szegény, és ő találta ki a sztorit.
Ha tényleg lenne ilyen hittan tanár,akkor az a pedagógusoknak is feltűnt volna.Szerintetek ha valaki ilyet mond, hogy az ördöggel fantáziáltam, meg hogy megátkozott valakit, már nem mesélték volna el a gyerekek otthon?
Ha ez igaz lenne , akkor már rég kirúgták volna a banyát.
Attól h valaki kiír ide valami hülye sztorit nem kell feltétlenül elhinni.
Naivak vagytok.
Isen gyermeke, nem jósoltat, a Biblia szerint útálatos dolog Isten előtt a jövendőmondók kérdezése. Akig hiszem, hogy egy "hittant" oktató ember megkockáztatja a növendékei előtt azt, hogy olyen jellegű dolgokkal, azaz okkult dolgokkal foglalkozik. Elvileg ezzel az állását kockáztatja. Vagy pedig ennyi esze van, amennyi látszik. Minden esetre, mivel Téged érdekelnek ezek a dolgok, máris megfogott vele. Ez nem a hitről, Isten munkájáról szól, hanem a Gonosz munkája. Csak azt javaslom, aki teheti, kerülje az ilyen dolgokkal való foglalatoskodást. Természetesen mindenki szabad akaratot kapott Istentől arra vonatkozóan, hogyan él, miben hisz.
Elég gáz mellesleg ez a tanár......térne meg előbb, aztán valóban az odafelvalókat hirdetné....
Hát, nem úgy tűnik, hogy konkrét segítséget, választ tudna itt adni tényleg bárki is, pedig mondjuk ez a kérdés sem semmi.
Nem veszitek eléggé komolyan, sajnos, ami érthető persze.
De pedig gondoljatok bele jobban mégis, hiszen tényleg aggasztó, ha beigazolódhat egy-egy ilyen "átok".
Nem szívesen szoktatja magát ehhez a gondolathoz az ember.
"Á, hülyeség" és mész, éled tovább az életed, míg itt csak úgy mellékesen kimondtál valamit, elítélsz valakit magadban és benned így maradva már lépsz tovább és ennyi.Aztán sose keljen emlékezned erre, azt kívánom, de akikkel ilyen történik, az mit tehet, és mit tehetnél, ha veled történne meg?
Nem történhet meg, sosem mondtál ki semmi csúnyát senkire, mindig makulátlan vagy?
Ami a hittan tanárt illeti, neki aztán tényleg annak kell lennie, ennyiből igazatok van, de valamiért "hibázott". Így megtapasztalt valamit, aminek nincs helye a 21. században meg pláne, és el is mondta.
Az jó lehet, komolyan, ha valaki sosem kerül a "gonosz" és ronda dolgok "hatalmába" se otthon, se iskolában és sehol. De az egyre kevésbé valóság sajnos a Világban. Vagyis nem mindenkinél jönnek be a dolgok, ennyi ennyiből nyilvánvaló.
De például én sem sokáig élhettem sajnos "szépségek" közt, bár állandóan azon vagyok én is, mint mindannyian és csak annyira, ahogyan legtöbben.
Mégis hihetetlen, amiket megéltem és voltam már nagyon "sötétben", amiért érdekes, hogy "senki sem felel" csak én, aki meg pont az "áldozat", egy balek vagyok?:(
"Kiválasztott"? Egy csudákat, és bizony lehet, hogy mégis kiválasztottak valakik "célpontjuknak", lehet csak alkalomadtánra, vagy több alkalomra is:(((
Habár a jókívánságoknál persze kevésbé bánnánk, hogy bejönnének, ugye?
SŐT!De jó is volna!
De érdekes, hogy azoknál nem működik.
Ott meg "kovácsólni" kell?
És "kovácsolod" és még úgyis "lutri", amin többszőr vesztünk, ugye mint "nyernénk", legfeljebb tanúlságot:S
Hogyan lehetséges egy "átok" megvalósulása és a jó kívánságok miért nem valósúlnak meg?
Én személy szerint nem hiszek a csodákban és a "vonzás törvénye", a "titok" sem magyarázza például az én esetemet sem.
Mert sajnos ilyen velem is megtörtént már és csak 1x és nem vagyok egy cseppet sem büszke rá és boszorkány sem vagyok és nem vagyok hittan tanár sem, csak teljesen egyszerű ember vagyok, és nincsenek misztikus képességeim, de már voltam úgy kiakadva valakire, a sok-sok kétségbeesést okozó nehézségeim már hajszoltak olyan kétségbeesett állapotba, hogy kimondtam olyat, ami nem sokkal rá meg is történt az illetővel és ez azóta is nyomaszt nagyon, mert dehogyis gondoltam vagy mondtam én azt úgy komolyan.Csak olyan volt, mint egy "kárumkodás" amit sem szoktam egyébként,
bár nem úgy a környezetünkben tapasztalhatjuk pedig sokat, hogy csak "poén"-nak vesszük, persze.
És nem akármilyen dolgok hozták azt az 1 mondatot ki belőlem sem, ami amúgy pedig különben meg nem is volt "átok"!
Aztán már el is felejtettem és nem volt semmilyen lelkiismeretfurdalásom. De aztán lett:(
Ez nagyon ronda dolog és, mint mondtam, nem hiszek a misztikus dolgokban.
A Földön két lábbal álló ember vagyok és szerintem nincsenek ilyen véletlenek.
Csak úgy lehetséges, ha vagy maga az illető hallotta is a "szitkot" és úgy, ahogy már itt írta valaki, nagyon a szívére vehette, vagy valaki más hallotta meg és valamilyen módon megvalósította, belehajszólta azt a valakit, beteljesítette az "átkot".
Ti itt a hittantanárt szapuljátok és lehet, hogy most engem is, pedig éppen arról van szó, hogy nagyon megvisel a dolog azóta is.
Nem vagyok rossz ember és nem szoktam még kárumkodni sem, sőt.Éppen hogy életigenlő, életvédő, nagyon is szerető szívű ember vagyok, ha ez most általánosan nem is kép rólam talán itt, miköben nézzetek Magatokba, kérlek.Még az "ellenségeimet" se bántanám, még viccből sem szoktam amúgy, és nincsenek is "ellenségeim", de úgy látszik, hogy mégis vannak?
Akkor sokk lett nagyon csak egy nagy-nagy fájdalom,- ami egyébként azóta sem javult - de elképzelhetitek, hogy milyen kétségbeesés mondathat hasonlóakat ki emberrel, hogy az egyébként éppen csak "viccel" ironikusan és magában kínjában, aztán annyi, és ha nem is büszke rá, de el is felejti pont azért.
Ha már hirtelen indulatból kimond az ember olyat, amit pedig egyébként sohasem tenne, és akkor is csak hirtelen "kikapcs" volt.. amire amúgy azóta is pontosan emlékszem, (mert lett miért emlékeznem rá) és már sosem felejtem el.
De biztos, hogy nem én okoztam és nagyon valószínű, hogy a hittan tanárt is pont ez aggasztja.
Elismerem, hogy nem szabad "átkozódni", de spec. részemről nem is volt az "átok", és persze "olyat" sem szabadna mondani, amit mondtam és ugye csúnyán beszélni sem szabad, Persze. Közben viszont éppen nem énrám vagy egy pont hittan tanárra jellemző az ilyen viselkedés.A környezetemtől viszont már addig is nagyon sokat szenvedtem trágárságok miatt is, hogy sokkal csúnyább viselkedést és igenis tényleg "átkokat" meg szitkokat hallhattam, láthattam, amik mégsem történtek meg, de pont eléggé fájnak az embernek, ha nem is rá mondják, akkor is.Csak a "fülnek" is fáj.
Mégis "divat" ocsmányul beszélni meg viselkedni, tudhatjátok, sajnos.
Aztán mégsem történik semmi, ami nem baj persze.
De úgy látszik, hogy vannak kívételes esetek?
Vajon hogyan?
Bizony szerintem meg tényleg szándékosság lehet benne, de nem felőlem például!
Valaki igenis megvalósította!
Nem kell fantáziálni meg "az ördög bújt bele"-t kiáltani.
Nem léteznek annál nagyobb csodák, mint pl. egy bűvész, egy orvos vagy egy szülő, bárki vagy maga a természet tud produkálni.
Csak annyira lehet az ilyen eseményekban is "misztikum", - szerintem -, mint bármely más cselekedetünkben.
Ez így józan.
Az én esetemben nem volt jelen az illető, nem hallhatta. Ha mégis hallotta, az csak technikai úton lehetséges, ha akarta volna. Vagy valaki más "hallgatott le"? Vagy a jelenlevők "vették az adást"...
A lényeg, hogy valaki megvalósította és az a "boszorkány", vagy nem is tudom micsodának mondjam, de az.
Csúnya dolog csúnyát mondani, de tényleg nem gondoltam úgy komolyan, csak akkor talán abban a pillanatban és akkor sem öncélból, hanem voltak, akiket védtem, de eszembe sem jutott ártani!TÉNYLEG!
Viszont azóta is nagyon nyomaszt, és ez az eset más, de igazi dologra figyelmeztet, amit viszont mai napig nem tudok, csak sejtek.
De nagy kérdés bizony azóta is: hogyan történhetett meg? Bizony ez fontos.
Azért kérdés.
Mindenkit féltehetek már azóta én is ettől és féltek is, tényleg:(
Bárkivel megtörténhet és ez egyáltalán nem mellékes és vicces.
Nem is veszi itt sem senki "mellékesnek" csak, azt látom, de nem hiszem, hogy el kell fogadjátok csak "titok"-nak sem.
Annak örülök is, hogy a legtöbben akár csak 1 szóval is, de helyénvalóan fogalmazták meg az érzésüket erről.
Az, pontosan, ahogy írjátok.Döbbenet és utálatos dolog.
De hát pont ez az!
Valami utálatos:(
De megtörtént! És nem "csoda"!
És az igazi vétkes meg talán azóta is éli világát, mint aki jól végezte "dolgát" és "kívánságokat teljesít"?
Jó kívánságom sok volt és sokkal nagyobb lelkesedéssel kívántam, sőt, állandóan dolgozom is a megvalósulásán. Hogyhogy nem vonzom azokat be inkább, ha már "vonzás törvénye".Hiszen úgy látszik ebből az 1 esetből, hogy "különleges" és "alkalmas" lehetek hát mégis a "csodákra"? Na ne.
Pont itt lehet a nagy piszokság!
Valakik talán nagyon akarnak hinni ebben. vagy inka hittetni ilyenekben másokat vagy "csak" szórakoznak ezzel.
Maradjunk józanok és lássuk be, hogy ez enyhén szólva nonszensz,
Viszont tudjuk, tudnunk kell, hogy vannak őrűlt, betegagyú emberek, sajnos, tényleg, hiába nem akarjuk.
Ez biztos:(
És akárki lehet "áldozat".
Az a hittan tanár is talán más dolgokat is észrevett már a környezetében azóta is, és ahogyan én is, inkább bajban lehet vagy volt..
Valakik csúnyán szórakoztak vagy szórakoznak azóta is vele, mikor hogy, lehet csak annyi volt, lehet más is és lesz is, de már 1 is sokk, és nincs rá bizonyíték, az "ellenségeket" pedig nem látni:(
Míg a közvélemény ezzel az őszínte elmondásával, ami inkább még figyelmeztetés is mások számára és még segítségkérés is lehet,- de a köz véleménye lám így ellene írányúl.
És most könnyen lehet, hogy én is "boszorkánynak" leszek titulálva?
Nem baj, hogy elmondtam, vagy ha nem szólok, az jobb lenne?
Ne legyünk "prűdek".
És ez nem vicces téma, sajnos, és elnézést, ha borzolok idegeket, de inkább ez borzóljon, mint hasonlóakat megéljetek:(
Olyan badarság, enyhén szólva.
A probléma viszont azt hiszem, hogy létezik tényleg. Sajnos megismertem. Megtörtént.Értitek?
És melyik Rendőrség foglalkozik "átkokkal"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!