A hittan tanárom mesélte, hogy gondolatban elátkozott egy embert, aki úgy hallt meg, ahogy ő elképzelte. Mi az oka?
Szép kis hittantanár! A Biblia kifejezetten tiltja a jóslást, jövendőmondást és egyéb hasonló babonákat, még akkor is, ha több jóslással kapcsolatos sztori akad benne...(József megfejtette a fáraó álmát...ETC.)Szóval, ez az az eset, amikor többet árt az illető, mint amennyit használ. Tehát:1.:Hazudott. 2.:Véletlen egybeesés. 3.:Megszállta az ördög.
De figyelj már: Az ember két füllel hall, meghalni viszont egy l-lel szokott!
Hoppá :$. Gyorsan írtam.
Volt pár érdekes kijelentése ('az ördöggel fantáziáltam').
Igazából ismerem annyira a Bibliát, hogy ez 'rossznak' számít, csak furcsa, hogy pont a hittan tanárom mondta ezt.
A gondolat teremtő ereje. Csak a kedves Hittan tanár úr vagy nő azt felejti el, hogy bármit kívánunk, azt először magunknak kívánjuk. Legyen az jó vagy rossz dolog. Ha ő átkozódik, akkor ne csodálkozzon, hogy negatív események történnek az életében.
Ketemm
a Biblia nem tiltja, ha Isten segítségét vagy az angyalok közbenjárását kéred a célhoz: ahogy példálóztál, József álomfejtése is ilyen.
Ha magadnak titulálod, ha a saját erőd, vagy más lények erejét használod, akkor bűn, és a pokol a büntetésed.. jó mélyen lenn a bugyrokban..
Hittan tanártól soha nem vártam volna ilyet..
Hittant tanít és más halálát kívánja!
Bórt iszik és vizet prédikál! Borzalmas
Ha kimondod a kívánságod, ha akarod, legyen az akár átok is, megfogan, beteljesedik.
Senkinek nem kívántam a halálát, nem is fogom, de fogalmaztam meg olyan kívánságot, amit, az adott rosszakaró önbüntetésként magára vett, és igencsak megijedt miatta.
Nem kellett hozzá más, csak a szépen letisztázott gondolat.
Érdemes alaposan körüljárni a dolgot, és a lehető legoptimálisabban megszabni a kereteit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!