Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A hittan tanárom mesélte,...

A hittan tanárom mesélte, hogy gondolatban elátkozott egy embert, aki úgy hallt meg, ahogy ő elképzelte. Mi az oka?

Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 16:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Szép kis hittantanár! A Biblia kifejezetten tiltja a jóslást, jövendőmondást és egyéb hasonló babonákat, még akkor is, ha több jóslással kapcsolatos sztori akad benne...(József megfejtette a fáraó álmát...ETC.)Szóval, ez az az eset, amikor többet árt az illető, mint amennyit használ. Tehát:1.:Hazudott. 2.:Véletlen egybeesés. 3.:Megszállta az ördög.

De figyelj már: Az ember két füllel hall, meghalni viszont egy l-lel szokott!

2010. okt. 16. 07:23
 12/31 A kérdező kommentje:

Hoppá :$. Gyorsan írtam.

Volt pár érdekes kijelentése ('az ördöggel fantáziáltam').

Igazából ismerem annyira a Bibliát, hogy ez 'rossznak' számít, csak furcsa, hogy pont a hittan tanárom mondta ezt.

2010. okt. 16. 10:57
 13/31 anonim válasza:
Beteg állat.
2010. okt. 16. 11:33
 14/31 anonim válasza:
89%

A gondolat teremtő ereje. Csak a kedves Hittan tanár úr vagy nő azt felejti el, hogy bármit kívánunk, azt először magunknak kívánjuk. Legyen az jó vagy rossz dolog. Ha ő átkozódik, akkor ne csodálkozzon, hogy negatív események történnek az életében.

Ketemm

2010. okt. 16. 15:19
 15/31 anonim ***** válasza:
74%

a Biblia nem tiltja, ha Isten segítségét vagy az angyalok közbenjárását kéred a célhoz: ahogy példálóztál, József álomfejtése is ilyen.

Ha magadnak titulálod, ha a saját erőd, vagy más lények erejét használod, akkor bűn, és a pokol a büntetésed.. jó mélyen lenn a bugyrokban..

Hittan tanártól soha nem vártam volna ilyet..

2010. okt. 16. 22:14
 16/31 anonim válasza:
Elképesztő! Még engedik tanítani ezek után?
2010. okt. 16. 22:16
 17/31 anonim válasza:
100%

Hittant tanít és más halálát kívánja!

Bórt iszik és vizet prédikál! Borzalmas

2010. okt. 16. 22:18
 18/31 anonim válasza:
100%
hittantanár? hát gratulálok. asszem erre mondják azt, hogy bort iszik és vizet prédikál... egyébként az átkokról annyit, hogy igenis vannak, csak a mai anyagias világban kevesebben tudnak róla, mert amit nem látsz a saját két szemeddel az már nem is létezik. egyébként meg a hittantanárod helyében igencsak félnék, mert az átkok mindig visszaütnek.
2010. okt. 17. 15:19
 19/31 anonim ***** válasza:

Ha kimondod a kívánságod, ha akarod, legyen az akár átok is, megfogan, beteljesedik.

Senkinek nem kívántam a halálát, nem is fogom, de fogalmaztam meg olyan kívánságot, amit, az adott rosszakaró önbüntetésként magára vett, és igencsak megijedt miatta.

Nem kellett hozzá más, csak a szépen letisztázott gondolat.

Érdemes alaposan körüljárni a dolgot, és a lehető legoptimálisabban megszabni a kereteit.

2010. okt. 17. 21:14
 20/31 anonim válasza:
100%
kimondott szónak is teremtő ereje van már ez a hittan tanárra vonatkozik
2010. okt. 17. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!