Honnan szerezzek?
Figyelt kérdés
Kellene egy olyan könyv,amiben latinul vannak mágiák,idézetek tehát bűbájok.Eléggé érdekelnek a latin eredetű könyvek de könyvtárban nem találtam.(Eléggé bonyolult,hogy mire kell,tehát nem részletezem,ezért ne nézzetek hülyének😅)2023. júl. 18. 00:33
2/5 Bálvány válasza:
Gondolom gyorsan kell és szájbarágósan. Persze nincs időd várni (éveket tanulni kutatni), legyen egy könyvben összefoglalva gyorsan minden. Magic for Dummies.
3/5 anonim válasza:
A Latin nyelvnek valójábansemmi köze nincsen a hermetikához, okkultizmushoz és a mágiákhoz.
a latin nyelvet azért találják sokan misztikusnak, mert az orvosok ezt használják h a beteg ne tudatusoljon, ne aggódjon és a mai vilagban ne diagnosztizálja magát a netről.
Az ilyesmikre inkább az Énok alkalmas, amely az angyalok nyelve. de a héber is, a zsidók nyelve is stb.
4/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. A latin a legprofánabb a 'szent' nyelvek közül. Nem véletlen, hogy azt használják a hivatalos 'misézéshez'.
A görög komolyabb például.
...
/Ezt Aleister Crowley is tapasztalta. ... Latinkodott... "Mond ki görögül!" - szólt neki a hang./
5/5 anonim válasza:
Szerencsés napod van. Én is merek olyan embereket akiknél vannak ilyen könyvek. De nincs sok időd, ha meg akarod szerezni, mert ez tiltott tudás amit sok olyan ember is kutat akik rossz célokra akarják használni. Mágián akarják tudni a konkurenciát. Írd meg a telefonszámodat nekem és mikor az óra pontosan jár, akkor meg fog csörrenni a telefonod és neked kézen kell állnod, az átvételre. Elismervény kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!