Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Azt olvastam itt, hogy az...

Azt olvastam itt, hogy az Ankh a legerősebb védelmező jelkép. Milyen előnyei és hátrányai vannak neki akkor, ha hordom? Van egyéb más különleges képessége is? Mi? Ezoterikus szemmel.

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 23:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%

Előny

-hit nélkül: egyszerűen nagyon jól néz ki ^^

-hittel: biztos van pozitív hatása, végül is nem véletlenül az örök élet jelképe.

Hátrány: az intoleráns emberek a hátad mögött kinevetnek...

2010. okt. 11. 23:22
 12/21 anonim ***** válasza:
26%
A nélkül is lehetsz pozitív, ha nem hiszel ezekben. Bizsunak, vagy egyszerű dísznek hordhatod, de mondom, nem leszel szerencsésebb, vagy jobb, vagy erősebb stb.
2010. okt. 12. 15:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

15:12

mint említettük korábban, a hitnek pozitív hatása van. Tehát mégiscsak jobb lesz az élete :)

2010. okt. 12. 18:05
 14/21 anonim ***** válasza:
72%
Jól van, de ezt ilyen tárgyak nélkül is el lehet érni, plusz anélkül, hogy a bizonyos bunkó emberek ezért a hátad mögött kinevetnek.
2010. okt. 13. 16:07
 15/21 anonim ***** válasza:
66%
Hadd nevessenek. Ha nem tanuljuk meg magunkat függetleníteni más életétől, hogy akarunk boldogok lenni?:)
2010. okt. 13. 18:11
 16/21 anonim ***** válasza:
67%

Szia

Ha itt olvastad egy válaszban akkor az én voltam...én és egy barátom hordunk ankhot ...az én életem nem túl borzasztó kevés dologtól kell megvédenie...de őt...ki miben hisz? mert valós és természetfeletti dolgoktól is...verekedős részeges apa, aki árút csinált belőle...egy héttel utána hogy hordta megszünt...

démonok...amik véletlenül jöttek elő...

sorolhatnám, de nems zeretném nehogy felismerjék...

A lényeg, hogy hihetetlenül szerencsétlen volt...de amióta az az ankh a nyakában van...azóta minden rendben... persze hozzátartozik, hogy ő nem csak "kipróbálom hátha" mint késővbb kiderült 100%ig hisz a dologban...és nagyon jól működik...

Egyébként egy medál miatt nem tudom ki néz hülyének, valaki koponya medált hord van aki kígyót van aki ankhot..riktán mondom valakire hogy korlátolt de az eleján az a kettő igazán az volt...

Egyébként azt az ankhot amot mi hordunk már összesen 4 idegenen láttam csak úgy...mindíg meglepett...a színészen a színpadon...vagy az emberen aki mellettem állt...azelött sose láttam ilyet pedíg az ankhok vonzzák a tekintetem...legyen az fülbevaló medál vagy gyűrű...

Lesd emg itt vana z amit mi hordunk:

[link]

a többi jelkép is amulett...ez kézzel vésett ezüstözött orvosi fém legalábbis valahol ezt írták...ja és 1000 ért nem venném meg...mi 750 forintért vettük...máshol 890-ért láttam...úgyhogy neme g ytöbbezer forintos befektetés...

2010. okt. 14. 20:16
 17/21 anonim ***** válasza:
53%

Az egyik legfontosabb amulett az Ankh.Az élet kulcsa.A kereszt atlantiszból származó jelkép.A fáraók a tudás a hatalom és az örök élet jelképeként viselték.Az Ankh viselése fokozza az életerőt,távol tartja a betegségeket,elűzi a démonokat,megtöri a rontást,valamint hosszú boldog életet biztosít viselőjének.

A medál anyaga nikkelmentes fém,antikolt ezüst bevonattal.

Mérete:15*40mm.

Fekete állítható zsinórra felszerelve

2010. okt. 14. 20:19
 18/21 anonim ***** válasza:
34%
Hát persze, mert egy kis bizsu medáltól hipp-hopp megváltozik az életünk. Aki 100% hisz a dolgokban, az van amit be is képzel magának. Azt hiszitek minden olyan könnyű, hogy itt ez a kis anhk, vedd fel, te leszel a legerősebb, legokosabb, leggazdagabb... Hát nem! Ha talán nem az ilyen mihaszna tárgyakba fektetnétek a hiteteket, hanem pl. magatokba mindjárt többet érnétek el!
2010. okt. 15. 15:28
 19/21 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

AZ ankh kereszt az eyik legerősebb jekép. Eredet ha jól tudom egyiptom előttre is visszavezethető valaová atlantisz ideéig.

Hatását a radiesztéziai méérések igazolják. Az ankh vagyis füleskereszt ha egy szára van akkor a hurok része begyűjti a negatív energiákat a szára pedig pozitív enrgiát bocsájt ki. Így lényegében úgy működik mint egy mini tisztítőmű.

Ennek van egy változata amelyen két szár van ez csak pozitívan sugároz és jótékpnyan hat a szervezetre.

Ezeken kívül még van egy jel ami ugyan olyan hatásos ha nem jobb mint az ankh. Ez pedig az atlantsizi jel néven elhíresült szimbólumrendszer aminek legendáját és feltételezhető eredetét itt olvashatod:

[link]

Remélem tudtam segíteni! :D

2010. okt. 16. 20:12
 20/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek, aki válaszolt, és megosztotta velem a gondolatait!

Sajnálom, hogy ilyen későn írtam, de egyszerűen nem jutottam géphez. Bár többféle jelkét is ajánlottatok, végül mégis az Ankh-nál maradtam. Pont olyat vettem, mint az egyik válaszadó linkelt.

2010. okt. 21. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!