Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha a szerelmem hajszálát...

Ha a szerelmem hajszálát elégetem és megiszom a port pl egy pohár vízzel lehet valami hatása?

Figyelt kérdés
Szakítottunk de nagyon szerelmes voltam belé. Friss a dolog. Lehet ez helyrehozza?
2023. ápr. 24. 10:45
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

Hát két szálat öngyújtóval elégettem és ilyen kis égett gömbök lettek belőle nagyon aprók, azt széttöredeztem és ilyen égett csirkebőr illata volt, és a port lenyalogattam az ujjamról illetve kentem belőle a testemre is.

Sok hatása nem lett, mert az exem nem hívott pedig most a városban van ahol lakom. Úgyhogy úgy néz ki ez a haj evés felejtős.

2023. ápr. 24. 21:36
 32/35 anonim ***** válasza:
Ez csak akkor működik ha a haj a fején van és úgy gyujtod es eszed meg.
2023. ápr. 24. 21:43
 33/35 A kérdező kommentje:
Sok beteg g4ci.
2023. ápr. 24. 21:58
 34/35 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben jártam... Keress inkább olyat aki ért is ahhoz hogy visszahozza neked. Ne próbálkozz ilyenekkel mert semmi hatása.én is kipróbáltam itthon millio meg egy dolgot de semmi nem hozta vissza csak olyan aki ért hozzá azzal sikerült
2023. ápr. 27. 07:02
 35/35 veterán vas ***** válasza:

A haj maradékok mellett lehet próbálkozni levágott körömdarabbal, ott felejtett nylon harisnyával stb.

Mindegyik csodálatos illatot produkál égetéskor.

Kis szerencsével, talán még egy lakástűz is összejöhet. 😂

2023. máj. 5. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!