Balszerencse hogyan távolítható el az életből?
Ha ennyire benne vagy ezekben a dolgokban én szívesen leírnám hogy milyen eseménysorozatok történtek velem, kétlem hogy te, innen bárki, vagy akár egy már megvilágosodott Buddha azt tudná rá mondani hogy ez csak véletlen volt, vagy hogy higgyem el hogy ilyen van a való világban és nem egy szimulációban élek.
És azt is kétlem hogy bárki meg tudta volna őrizni a valóságérzetét a helyemben.
Engem az emberek annyira nem érdekelnek. Valóban szeretnek nekem ártani, de ez számomra nem tragédia, megutálom őket és remélem szenvednek jó sokat, de nekem ez a kisebb rossz
Amiket az élet produkál, az már a sokkal nagyobb baj.
Hát persze, mivel ahogy mondtam olyan dolgok történnek amik nem történhetnének meg a valóságban, hacsak nem a mátrixban vagyunk.
Így mégis ki tudna meggyőzni hogy rajtam múlnak a dolgok és nem egy külső valamin? Hát ez az, senki, mivel nem tudnak rá mit mondani.
15, 16
Megígérem hogy egyszer kiírom kérdésben, amúgy is akartam, csak egyrészt személyes, másrészt úgyis tudom hogy az ember nem egy empatikus lény, szóval úgysem tudná itt senki átérezni hogy mennyire nem volt esély arra hogy ilyen megtörténjen.
Sőt a legnagyobb baj hogy szégyenlem is mert ha nekem ezt valaki elmondaná már komolyan kiröhögném hogy ennyire nyomorult már tényleg nem lehet senki.
De a lényeg ebben és a legrosszabb hogy ezt nem lehet racionálisan letudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!