Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehet csinálni szerelmi...

Hogyan lehet csinálni szerelmi kötést? (többi lent)

Figyelt kérdés
Tudom,hogy rossz dolog ,de a férjem olyan fura mostanában és ha elhagyna akkor én nem tudom mit csinálnék magammal. Akár hetekig is sírnék ,ezért szeretném ha valaki elmondaná,hogy hogyan lehet szerelmi kötést csinálni.
2010. okt. 6. 23:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

az ezoterika miért lenne Sátános?? :S:S:S

ez hülyeség..

2010. okt. 20. 20:26
 22/24 anonim válasza:
66%
sehogy se lehet...föleg ha nem értesz hozzá...ugyhogy még véletlenül se akarj szerelmi kötést csinálni ... ha tényleg szeretnéd a férjed akkor nem akarnál ilyet csinálni
2010. okt. 24. 15:56
 23/24 anonim ***** válasza:
66%
Uljel le a ferjeddel es beszeld meg vele a problemaidat ahelyett, hogy csak sirdogalnal miatta. Intelligenciaval sokat eltudna am erni az ember. Szerelmi kotessel csak rossz karmat szedsz fel magadra amitol szenvedni fogsz a kesobbiekben.
2010. okt. 27. 04:30
 24/24 anonim ***** válasza:
24%
csiribííííííí csiribááááááááááááááá kámáhámá ávárkádábrá
2010. okt. 27. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!