Spirituális erővel vissza lehet vonzzani/hozni az exet? Csak segítők írjanak!
Hozott/hoztatok egy döntést, hogy külön folytatjátok. Most azt kérdezed, az akarata ellenére lehet-e ezt valahogy megváltoztatni, őt úgy befolyásolni, hogy neked kedvező legyen.
Pont ilyesmit szoktak a gina nevű randidroggal is csinálni, befolyásolják vele az illetőt, majd jól visszaélnek a helyzettel. Ez bűncselekmény.
Ezt szeretnéd? Megerőszakolni?
A szeretetet úgy "szoktuk" megélni, hogy amíg itt van, és az enyém, addig-akkor szeretem, amikor már nem az enyém, ha elhagy, akkor már nem szeretem.
Ezt nagyon nehéz mondani is, leírni is és elfogadni is, de az a helyes, ha jót akarsz neki, semmiképp sem birtokolva, irányítva szeretni, hanem önzetlenül. Ha ő is így tenne, akkor mindketten önzetlenül a másiknak akarva örömet okozni lennétek együtt.
Sajnos ha ez valamelyik oldalon sérül, el kell engedni.
Nem ítéllek el, de a "tervezett" cselekedetedet igen, hiszen az helytelen.
Nem más érdekében tervezed hogy jót teszel, hanem a saját önös érdekedben, hogy úgy legyen a másik akarata ellenére, ahogy neked jó.
Sajnos csak ennyit tudtam hozzátenni, nem tudom hogy segítettem-e.
Ha úgy érzed ez akarata ellen történik, és segítségre szorul, akkor javaslom úlj le kényelmesen 20-30 percre, lazítsd el magad, lazítsd el apránként az egész testedet, lélegezz lassan, nyugodtan, próbálj egyfajta könnyed derűt érezni, egy apró kedves mosollyal az arcodon.
Képzeld el és lásd a szívedet, és lásd benne az illetőt kedvesen, mosolyogva, gondolj rá őszinte szeretettel, érezd a kölcsönös őszinte szeretetet.
Az őszinte, önzetlen szeretet érzésnek a fenntartása lenne fontos,akár az elválás elfogadásával is. Lásd egy fényes fehér ragyogó fény oszlopban az illetőt, ami minden negatívat kisöpör, kimos belőle.
Ezt naponta 20-30 percig érdemes gyakorolni, erőlködés, feszültség nélkül, őszintén, jó szándékkal.
"Ha még van benne érzelem a másik iránt akkor nem ütközik az akarata ellenére"
Hogyne ütközne? Ha szakított veled, nem akar veled lenni. Ha te ennek ellenére magadhoz láncolod, akárhogyan is, az erőszak. Hiszen te kényszeríted olyasmire ami ellenkezik az ő saját döntésével. Ennyire egyszerű a képlet.
Kérdező!
Nagyon régóta foglalkozom okkultizmussal,spiritizmussal.Nagyon elenyésző azoknak a száma,akiken segítettem,mert én az öncélű,balos ösvényen járok.Tanulok/tanítok.
Csináltam már ilyet,de megmondom az őszintét semmit sem csinálok ingyen.
Ha komolyan érdekel az okkult erő ismerete,írj rám,utána felmérem mennyire komoly a szándékod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!