Igazi sámánok biztosan nem léteznek magyarországon, maximum egy-két hátramaradt táltos, de sajnos az ő tudásuk is megkopott ezer év alatt. "Fénymunkás" ha van is, most biztosan elonul(úgy értem nem ad jelt magáról), mert ez az idő nagyon nem kedvez senkinek, aki másoknak jót akar. Kisebb tudású gyógyítókból van pár, de ők is sorra áldozatul esnek a mostani időnek. Vagy eladják magukat pénzért, vagy hitelteleníti őket a sarlatánok tömege.
2023. febr. 27. 22:42
2/15 Grimfox válasza:
Bocsánat. "elvonul" akart lenni, nem elonul.
2023. febr. 27. 22:43
3/15 anonim válasza:
Nekem egyik rokonom most egy ilyen “fénymunkással” beszélget telefonon pénzért… pont beszéltem is itt erről, hogy mennyire lehet ez hiteles, de nem kaptam semmilyen érdemleges választ.
Egy üzenetébe beleolvastam és pontos j helyett ly-t írt….
Engem lelombozott, nem tudom mennyire számít a “fénymunkásnál” az intelligencia faktor
2023. febr. 27. 23:40
4/15 Grimfox válasza:
Nem az intelligencia számít, hanem a tartás. Aki pénzt kér, magára gondol, nem másokra. Persze nem árt, ha van esze is.
2023. febr. 27. 23:51
5/15 anonim válasza:
Dehát senki nem csinál semmit ingyen
Még a papok sem pedig ők aztán “istent szolgálják”
Még a templomban is ki van rakva a persely
Számomra még lehetne hiteles egy spirituális segítő is aki pénzt kér, csak sehol sem találni, azzal van a gond
2023. febr. 27. 23:58
6/15 NTBS válasza:
Táltosok léteznek.
2023. febr. 28. 06:43
7/15 anonim válasza:
Az egyik legnagyobb fénymunkás Orbán Vityus
2023. febr. 28. 07:41
8/15 anonim válasza:
Nem is kevés. Pl az egyik legnagyobb Szedlacsek Miklós. Nézd meg a videoit youtubeon. A kedvencem Kovács Magyar András Főtáltos és Kisfaludy György időfizikus
2023. febr. 28. 10:11
9/15 anonim válasza:
Az ablakos cégek, beszerelik az ablakot lesz fény és jó hangulat gyógyítás.
2023. febr. 28. 11:27
10/15 anonim válasza:
Miért vonulna pont akkor el amikor valami nagyon elromlik a világban?
Erről hallottam most nemrég máshol hogy valami nagy gond van most.
Nem olyankor kellene egy fénymunkásnak(mi az) vagy sámánnak segíteni, amikor valami nagy gond van?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!