Fekete esküvőt csináltattam egy híres jósnál, azt mondja ő az egyetlen, akinél hat. Honnan olyan biztos ebben?

Jós nem csinál mágiát. A jós jósol, nem tud energiákat mozgatni.
Hát nem ő az egyetlen akinél hat. Ezt nem értem. Azt állítja, hogy 8 milliárd emberből csak ő képes erre a mágiára?? O.o XDDXXDDD
Egy mágus nem csinál szertartást. A szertartások a mágiát használni képteleneknek valóak, hogy a merengésnél egy kicsit több energiát termeljenek. Egy mágusból annyit látsz, hogy csukott szemmel ül.
Milyen képet küldött? Miért küldött bármiről képet?
Ha szeretnéd megnézem ezeket a dolgokat, de akkor írj rám és kérj meg rá. így nem szavazok, de valószínűleg csaló.

őssze kevered a médiumokat a mágusokkal.
itt mindenki hú, de jártas...
milyen undirító h rögtön mindenki felajínálja magát.
médium az aki csak csukott szemmel koncentrál és telepatikusan kommunkiál és irányít. szeánsz, szertartás, rituálé nélkül végzi, ha nincsenek jelen médiumi képesség nélküliek. ha jelen vannak mások akiknek nincs médiumi képességeik, akkor csinálnak szeánszokat h azok is tudjanak ráhangolódni. ugyanígy a sámánok.
mágusok, boszorkák mindenképpen csinálnak rituálékat, szertartásokat és rítusokat is.

Pontosan!
Aki nem ért hozzá jobb esetben semmi se történik rosszabb esetben az általa megmozgatott erők nagyon sok problémát okoznak neked azon kívül hogy semmi se történt a kiszemeltel. Inkább nem kell személyes tapasztalat. Vannak persze profi mágusok de eddig nem igazán találkoztam velük ezeknek a 90% csaló. Elolvasnak pár könyvet csinálnak egy két un. Rituálét jobb esetben amit kigugliztak és felveszik a pénzt. Annyi hogy jó pszichológusok jobb esetben és tudnak hatni az emberekre különböző manipulatív technikákkal. De a mágiához ami valós közük sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!