Ha valaki öngyilkos lesz akkor mikor meghal a test minden lezárul vagy tovább lesz bezárva és szenved amiatt tett akikkel tette és még borzalmasabb és zártabb lesz mint maga az élet?
Azért mert a születés előttről és a halál utánról nincs információnk elég nagy bátorság "garantálni" a "semmi"-t!!!
Voltak olyan idők amikor a föld volt a világegyetem középpontja és minden körülötte forgott. És ezt az akkori "okosok" "garantálták" !!!!!
#9 - Baromság!
Az,hogy az elkövetőt nem lehet felelősségre vonni nem indok arra ,hogy ez jó dolog.
A BTK ember alkotta törvény.
A lélek törvényeit egészen más szinten alkották.
12, ennyi erővel lehetne azzal jönni hogy sosem leszel semmi hiszen az energia nem vész el, csak átalakul, minden részed létezett már évmilliókkal ezelőtt is és miután meghalsz a tested sem tűnik el, hanem lebomlik és visszakerül a korforgasba.
Az ELMÉD és a tudatod számára lesz a semmi.
A szuletesed előttről meg van információ, a SEMMI.
13, de azt bizonyítja hogy nem bűncselekmény. Ergo bármikor jogod ahhoz hogy elvedd a saját életed, míg másokét maximum önvédelemből van jogod.
Ahogy mondtam én öngyilkosság párti vagyok, rengeteg embert tudok akinek sokkal jobb lenne úgy és tisztelem, becsülöm azokat, akik már megtettek.
Azt hogy emiatt milyen büntetést lehet kapni a “túlvilágon” vagy a “következő életben” én egyenesen leszarom, hiszen abból már semmit sem fogok érezni, minthogy a születésem előtt sem éreztem semmit.
4 es voltam
Minek pontoztatok le? :D
Ha más a hitetek akkor egyből le kell pontozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!