Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Kik és mik a boszorkányok? Mi...

Kik és mik a boszorkányok? Mi jelzi, hogy valaki az?

Figyelt kérdés

Nem vagyok sátánista, nem is akarok az lenni, keveset tudok róla, az alapján nem utasítom el, de nem is követem, egy sátánista tudására lenne szükségem, kérdésem lenne.

Kik és mik a boszorkányok? Mi jelzi, hogy valaki az? Többen mondták, hogy az vagyok, jó boszorkány, de tulajdonképpen nem tudom mi az...

Kérem aki segítene vagy itt írjon, vagy ha nem publikus akkor az ujitas@citromail.hu e-mail címen keressen meg...köszönöm!

2010. okt. 3. 17:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Minek akarsz te egy sátánistával találkozni?

Megaegó, manipuláció, egyszerélünk mentalitás. A hideg is kiráz tőlük. Mert ez az igazi sátánizmus.

Ha bocorkány vagy, akkor az úgyis látszik az aurádon és megtalál majd valaki akitől tanulhatsz. Tudod Vonzás :)

2010. okt. 17. 23:42
 12/17 anonim ***** válasza:
el vagy tévedve, ha ezt tartod igazi sátánizmusnak..
2010. okt. 18. 20:49
 13/17 anonim ***** válasza:
80%
Boszorkanyok ma is leteznek. Itt van epp egy aki valaszol neked. En 3 generacios boszorkany vagyok es nem log pentagramm a nyakamban, viszont hasznalom a feher magiat, hogy embereken, allatokon es magamon segitsek vele. A wicca az neo-pagan vallas. Igen letezik, de nem Walt Disneyhez imatkoznak. De szamotokra csak az a vallas, ahol imatkozni kell? Van aki a termesztet szereti vagy eppen az anyfoldet. Mi ebben a furcsa? Az embereknek termeszetesmodon vannak magikus eroi, csak ma mar sokan nem tudjak hasznalni, mert elfelejtettek a forgalmas, stresszes eletukben. Vagy lehet ha hasznalnak is, akkor csak a haszonhuzason jarna az eszuk. Aki kozel el a termeszethez, tavol minden nagy varostol, csucsforgalomtol, penzszerzestol, azok megtudjak talalni ujra ezeket a csodalatos termeszetes eroket. Nem kell hozza buveszkedes. BENNED is letezik, csak nem tudod, hogyan kell hasznalni, ujrahasznalni oket. Neha csak az is eleg volna ha megtanulnank onzetlenul szeretni a masikat es nem a hasznot lesni minden sarokban. Tovabbi kerdesekre csak privat levelben valaszolok. De csak is a komoly erdeklodesuek kapnak tolem valaszt.
2010. okt. 27. 04:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Boszorkányok nincsenek.
2010. okt. 28. 17:25
 15/17 anonim ***** válasza:
74%

17:25

Azert mert Te meg nem talalkoztal egyel sem, nem jelenti azt, hogy nem leteznek. irj nekem egy privit es bebizonyitom, hogy leteznek. Ezt is egy irja neked.

2010. okt. 29. 20:44
 16/17 Firefox2003 válasza:
A wiccáknak semmi közük a sátánhoz. A boszorkányok használnak fekete mágiát. A wiccàk aféle gyógyítók is voltak, akik a természet erejét és az öt égtáj szellemének áldását használják. Nem SÁTÀNISTÀK!!!!!!
2016. ápr. 19. 19:56
 17/17 anonim válasza:
Nibcs olyan , hogy jo vagy rossz boszorkany ... En spiritualis satanista vagyok es a boszorkanysagot tanulom , ha akarsz irj priviben
2020. jan. 12. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!