Kit kell felkérésnek ha azt akarom, hogy az átkot vegyék le rólam?
Figyelt kérdés
Minden betegség elkap, nem találok új munkahelyet, mindig bukok a tippmixen, egyszerűen egy kalap xar az életem. Fel akarok keresni valakit, aki leveszi rólam az átkot. Kit kell ilyenkor keresni?2023. jan. 21. 21:02
11/20 anonim válasza:
Függőségeddel fordulj pszichológushoz!
12/20 Darius- válasza:
9-Kérdés hany szelvényt vett, mert ha vett szazat és abbol egyen van 5/4 talalata az igy realis. A lotto fonyereményét ritkan viszik el, a legtobb héten ez sikertelen.
13/20 anonim válasza:
Idióta..XD Utalj egy százast a számlámra, és leveszem rólad az összes rontást.XD Tiéd lesz a következő telitalálat az ötösön.😂😂 ugyanitt okostelefony eladó óccsón, tőttő sajnos nyet, szétrágták az egerek.
14/20 NTBS válasza:
Szerintem keress munkahelyet, és ne tippmixelj.
15/20 A kérdező kommentje:
Akkor is egy lúzer nyomorult patkány vagyok akinek megszületni is kar volt!! Például olyat láttatok már hogy minden nap veszek egy sorsjegyet, és kivétel nélkül AZ OSSZES KUKA?? Még az ára se jött vissza az életben soha, pedig kb 1:3 a nyerési esély... Remélem már nem sok van hátra.
2023. jan. 22. 09:31
16/20 anonim válasza:
Először egy pszichiátert keress fel, aztán jöhet a munkahely.
17/20 A kérdező kommentje:
De arra nem tud válaszolni senki hogy más miért nyer a sorsjegyen?? Miért jön be a kibaxott tippmixe?? Nekem miért nem jön be SOHA???
2023. jan. 22. 10:21
18/20 anonim válasza:
Azért, mert a saját mentális börtönödben élsz, és most épp ez akadt be neked. Ha pedig okosnak képzeled magad, akkor ajánlom figyelmedbe a matematika valószínűségszámítás nevezetű ágát. Mindemellett Descartes müveivel kezdd el a tanulást.
19/20 anonim válasza:
De akkor miért játszol, ha ilyen peches vagy? Ezt tudomásul kell venni, neked a szerencse csillagod messze van, bár mit csinálsz, nem tud segíteni!
20/20 anonim válasza:
Én levettem rólad. Holnap menj el lottózni. ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!