Hogyan tudok belemászni valaki gondolataiba?
Nem kell másznod.
Mutasd értelmesnek magad (még ha nehéz is!) és beszélgess vele.
Ez a legjobb, legcélravezetőbb módszer más gondolatainak megismerésére.
Aztá, ha ő is értelemesnek tart, sokat fog göndolni rád.
Én nekem sokszor van, hogy a barátnőm "fejébe" mászok, és pont akkor hív fel mindig. Csak elképzelem az agyát, és magamat, hogy egyenesen egy energia erősen megy bele az agyába, amivel egy üzenetet foglalok össze. A képzelet az út a végtelen lehetőségek világába, a mostani világunk is a képzelet világból manifesztálódik le. Szóval a képzeletben van MINDEN, és ott érhetsz el mindent.
Még a CIA-ban szereplő meditációk, agy koherencia része is erősen a képzelet, amivel mozgatod a testedben az energiát. Szóval ezeket MINDENKI tudja, aki a valóság mélyében járkál, csak a tömeg nem. Ők szét lettek hülyítve sajnos.
Időutazók barátja:
03-as alany! Ezt azért nem igazán kellene forszírozni. Nem álnak még készen erre, ráadásúl tevékenységednek hála, most már nem neuroprojektornak fogják hívni. Elmondták neked is, hogy ne szórakozz az internettel. Elmondták nekem is. Igen, tudjuk, hogy miért 34-ben elérhető a technika, de ők még nem tudhatják. Ne spoilerezd el a végét nekik, hanem inkább élvezd a jelent, amíg tart.
Nekünk a hosszabb visszaút jutott 34-be, mi vagyunk a szerencsésebbek, akik a közelben landoltak. Meg hát a 0. a legszerencsésebb.
Az micsoda utalásokat lőtt el, miután megérkezett. Azt vágod, hogy végűl kimentették és még távolabbra jutott. Megjövendölte saját magát párszor, jó előre.
Még erős 10 év és személyesen is kezet rázhatunk vele, miután végig járja az útját.
Üdv: K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!