Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan tudok belemászni...

Hogyan tudok belemászni valaki gondolataiba?

Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 17:26
1 2
 11/19 SZücsöm ***** válasza:
97%
Kérj kölcsönt az adott személytől és ne fizesd vissza. Minél nagyobb és minél régebbi a tartozás annál hatásosabb a módszer.
2023. jan. 16. 00:17
 12/19 anonim ***** válasza:
92%

Nem kell másznod.

Mutasd értelmesnek magad (még ha nehéz is!) és beszélgess vele.

Ez a legjobb, legcélravezetőbb módszer más gondolatainak megismerésére.

Aztá, ha ő is értelemesnek tart, sokat fog göndolni rád.

2023. jan. 16. 08:05
 13/19 NTBS ***** válasza:
29%
Próbálkozz a mágiával. Úgy lehet, hogy sikerül.
2023. jan. 16. 12:18
 14/19 A kérdező kommentje:
Pontosabban milyen mágiával, hogyan?
2023. jan. 16. 18:47
 15/19 anonim ***** válasza:
71%

Én nekem sokszor van, hogy a barátnőm "fejébe" mászok, és pont akkor hív fel mindig. Csak elképzelem az agyát, és magamat, hogy egyenesen egy energia erősen megy bele az agyába, amivel egy üzenetet foglalok össze. A képzelet az út a végtelen lehetőségek világába, a mostani világunk is a képzelet világból manifesztálódik le. Szóval a képzeletben van MINDEN, és ott érhetsz el mindent.

Még a CIA-ban szereplő meditációk, agy koherencia része is erősen a képzelet, amivel mozgatod a testedben az energiát. Szóval ezeket MINDENKI tudja, aki a valóság mélyében járkál, csak a tömeg nem. Ők szét lettek hülyítve sajnos.

2023. jan. 16. 21:04
 16/19 anonim ***** válasza:
68%
Ugy lehet belemászni, ha nagyon tisztel téged, szeret téged.
2023. jan. 17. 00:00
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
15 ja az én "barátom" is ezt csinálta időnkénty amikor telózni szeretett volna velem, ezós beállítottságú. De sajnos nagyot csalódtam benne, mindig a maga malmára hajtja a vizet, másokat csak kihasznál. Érzésem szerint mostanában is próbál belemászni a fejembe, viszont az összeveszésünk óta nem állok szóba vele és ilyenkor azt képzelem el, hogy visszaszáll a saját kiküldött energiája jó erősen az ő fejébe és szétégeti az agyát. :)
2023. jan. 17. 01:05
 18/19 anonim ***** válasza:

Időutazók barátja:

03-as alany! Ezt azért nem igazán kellene forszírozni. Nem álnak még készen erre, ráadásúl tevékenységednek hála, most már nem neuroprojektornak fogják hívni. Elmondták neked is, hogy ne szórakozz az internettel. Elmondták nekem is. Igen, tudjuk, hogy miért 34-ben elérhető a technika, de ők még nem tudhatják. Ne spoilerezd el a végét nekik, hanem inkább élvezd a jelent, amíg tart.

Nekünk a hosszabb visszaút jutott 34-be, mi vagyunk a szerencsésebbek, akik a közelben landoltak. Meg hát a 0. a legszerencsésebb.

Az micsoda utalásokat lőtt el, miután megérkezett. Azt vágod, hogy végűl kimentették és még távolabbra jutott. Megjövendölte saját magát párszor, jó előre.

Még erős 10 év és személyesen is kezet rázhatunk vele, miután végig járja az útját.

Üdv: K

2023. jan. 28. 10:09
 19/19 anonim ***** válasza:
Telepatia.
2023. ápr. 7. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!