Az Eufrátesz kiszáradása tényleg azt jelzi, hogy hamarosan kiszabadulnak a bukott angyalok?
Mindenki tudja, hogy az Eufrátesz folyó a börtöne a bukott angyaloknak, akik Isten ellen lázadtak.
Most, hogy a folyó szárad ki, az angyalok börtöne gyengül és kitörhetnek?
Illetve szerintetek ez a négy angyal az apokalipszis négy lovasának feletethető meg?
Az apokalipszisben a négy angyal nem bukott angyal, hanem külön arra a napra szánt négy angyal, akiknek ez az isten által adott feladata. Ők az engedelmesek közé sorolandók, még ha az is a dolguk, hogy a végítéletet hozzák el. Semmiképpen nem azonosak a négy lovassal, azok földibb, és szimbolikusabb jelenések.
Az Eufrátesz kiszáradása emberi mű, az apokaliszisben a folyók azért száradnak ki, mert egy nagy csillag hullik a forrásukra, azaz egy nagy természeti csapás miatt. Arról nem is beszélve, hogy ha az apokalipszis elkezdődne, egy sor más jelnek meg kellene lennie a négy lovas, és a négy angyal elszabadulása előtt, amik még nem estek meg.
Összefoglalva, még nincs itt az idő. Se a lovasoké, se az angyaloké.
"Mindenki tudja, hogy az Eufrátesz folyó a börtöne a bukott angyaloknak, akik Isten ellen lázadtak."
Bizonyítsd, hogy:
1. Angyalok léteznek
2.Isten ellen lázadtak
3. Elbuktak
4. Az eufrátesz a börtönük
5. Ezt mindenki tudja
Ha ezeket az állításaidat alá tudod támasztani, mehetünk a következőkre. Addig ez csak bullshit.
"Bárcsak annyira rendben lenne az életem"
Senkinek sincs rendben az élete teljesen. De ez nem jelenti azt, hogy állandóan csak a saját problémáinkra kell fixálódni. Sokkal jobban felőröli az embert, ha nem foglalkozik mással.
Az élete soha nem lesz senkinek problémamentes. Ezt jobb ha tudatosítod.
"Bizonyítsd"
Bizonyítom, amint 1.)átrakják a moderátorok a kérdésem a tudomány kategóriába, 2.)amint kifizeted a bizonyítással járó munkát.
Addig is megelőlegezem azt, hogy szerintem eltévedtél a kategóriák között.
En nem tudtam ...
Nekem az egyetlen hiteles írás a Biblia
Abban nem ír ijenről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!