A szerelmi kötés tényleg működik?
Nem tartom kizártnak, hogy létezik de sokat csalódtam ezekben a hirdetett mágusokban.
Egy fél éve kB.szétmentem az akkori párommal és naívan beleestem ebbe a szerelmi kötéses dologba. Kifizettem egy halom pénzt persze a mágus hitegetett hogy működni fog mondanom sem kell az eredmény 0.
Ezek az utólag fizetős kóklerek is kamuk : rád ír e-mailben hogy dolgozik rajta és egy hónap múlva ha van változás akkor fizess
mikor meg ír és te őszintén válaszolsz hogy semmi eredmény először feldob " fizess ennyi meg annyi pénzt és én csinálok egy intenzívebb magiát" ha azt mondod nem rendes pattogni kezd neked.
Sokan neten próbálnak behálózni stb.a gyenge érzelmi állapotodat kihasználva hatnak rád.
Én 2 mágust ismerek aki hiteles valamennyire. Egyikük se vállalt nekem kötést kártyából nézték meg hogy ki is az exem és miért nem vagy kis eséllyel müködne a kötés (hogy mennyire a pszichológia elve ez náluk vagy valós mágia azt mindenki döntse el maga) . Nem húztak le korrektek voltak. Őket talán ajánlom mert nem vakon hitegetnek. (Ez nem reklám személyes tapasztalat)
Hát, nálam nagyobb szkeptikus a világon nincs, én szeretem a racionalitást, a tudományt, mindent. Igen, beveszem az átkozott gyógyszeretek, nem félek semmilyen lobbytól és hálás is vagyok értük.
De.....
19 éves koromban kipróbáltam a szerelmi kötést. Nagyon szerettem egy fiút, aki szakított velem. A neten írták, hogy nem kéne, mert nem szerelem lesz belőle, csak boldogtalanság.
Hát, a srác nem jött vissza, de most, 26 évesen borzalmasan boldogtalan az életem. Van egy másik fiú, egy pillanatig sem tudtam szeretni úgy, mint őt. Ami rá is igaz, olyan szinten taszítja bennem valami, mégis itt van. Természetesen nem beszélek az exemről, de ő állítja, hogy miatta marad velem távolságtartó, mert érzi, hogy valami van itt.
Én pedig......Szeretnék ennyi idősen már gyereket, férjet, családot. A mostani pasim természetesen hallani sem akar róla, én pedig minden nap gondolok az exemre, már nem is ismerem őt, olyan régen történt mindez, de annyira nagyon hiányzik, kicsit sem enyhített ezen az idő.
Most vagy én vagyok idióta, bár többször is próbáltam tiszta lapot kezdeni, de ő mindig ott volt..... Vagy tényleg van ebben valami, a neten annó pontosan így írták le ezt a dolgot. Nem szerelem, kötelék, ami előbb vagy utóbb zavarni fog.
Az exemről nem tudok nyilatkozni, annyit tudok róla, hogy van barátnője hosszú ideje, de a kapcsolatuk elején még hézagpótolónak tartotta a lányt, mert engem szeretett.
Szóval nem mondom még mindig, hogy hiszek ebben, de szerintem ne próbáld meg szakemberrel sem.
És a legbetegebb az egészben, hogy én ezt élvezem. Élvezem, hogy ő még ha csak ennyire is, de ott van nekem. Bármi miatt vagyok szomorú, az a vigasz, hogy még mindig érzem, hogy hozzá tartozom, ami sajnos milliószor erősebb, mint ami a mostani barátomhoz köt.
Ne akard ezt, akár én vagyok béna, akár tényleg emiatt van
Meg kéne tudni érteni az emberi elme és ezen belül is a tudattalan működését, amiről könyveket lehetne írni.
Röviden ez esetben a lényeg az, hogy ha hiány lép fel az életedben, (jelen esetben egy viszonzatlan szerelem), annak az oka egy lelki probléma.
Következésképpen a "szerencsés kiválasztott" csak a hiány előidézésének (azaz a probléma előhívásának) a tárgya és nem NEM A BOLDOGSÁG MEGVALÓSÍTÁSÁNAK A FELTÉTELE! Szintén következésképpen szinte 100% hogy nem is illetek össze.
A boldogság (és a hiány megszüntetésének) a feltétele, a lelki probléma megoldása!
A boldogságot akkor fogod vonzani, ha annak a belső feltételei is adottak!
Aki magához kötöget olyan embereket, akivel értelemszerűen nem is illik össze, az csak a sz@rt kavarja maga körül.
Arról meg már sokat írtam, hogy mivel járhat az ha valaki mások érzelmi dolgaiban kotorászik. Akár diliház is lehet a vége, ha egyáltalán működik ez a kötés dolog!
És ebben semmi misztikum nincsen! Így működik az elme és így működik a psziché!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!