A szerelmi kötés tényleg működik?
Figyelt kérdés
Szóval szerelmes vagyok egy lányba, de ő ezt nem viszonozza. Nagyon el vagyok keseredve és szeretném hogy ő is szeresen engem. Elkezdtem érdeklődni a szerelmi kötések iránt. Elöször olyanokat találta, akik nagyon sok pénzt akarnak és persze nem garantált a siker. Késöbb talátam olyanokat is akik szintén sok pénzt akarnak de csak siker esetén kell fizetni. Azon gondolkodtam, hogy akkor a szerelmi kötés tényleg létezik, hiszen ha nem létezne akkor nem lenne olyan hogy csak sikernél kell fizetni.2023. jan. 2. 22:55
11/35 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy aki magát mágusnak nevezi, meg főpapnak, meg hasonlóknak, az már eleve elmebeteg...
12/35 anonim válasza:
Már pedig ha tetszik ha nem ez a kérdés a kötésről szól...
13/35 anonim válasza:
Milyen szerencse, hogy a kérdezőnek jogában áll dönteni!
Nekünk meg jogunkban áll a döntéshez szükséges információkat elmondani!
Ámen!
14/35 anonim válasza:
Elvtársak, figyeljetek!
Vámpírok, mágusok, elfek, törpök, tündérek, sellők NEM LÉTEZNEK, CSAK A MESÉBEN!
Szívesen
15/35 anonim válasza:
Szerencséd, hogy kihagytad a vérfarkast, mert azt már lestoppoltam magamnak:))))
16/35 anonim válasza:
Basszus, azt kifelejtettem.
Nade a lényeg:
Akkor ezek nem léteznek, megértettük? Jólvan. Következő szint:
Elvtársak, figyeljetek!
Kötések, varázslatok, átkok, jóslatok, horoszkópok hitelessége, stb. NEM LÉTEZNEK!
Szívesen
17/35 anonim válasza:
Ennyi retardált mellett nem csoda higy Orsós 12 éve büntelenül lophat...
18/35 anonim válasza:
Ha megfelelő ember csinálja, létezik, de nem ajánlatos. Alapból megszeged a szabad akarat elvét, ráadásul akik csinálták, arról számoltak be, hogy mániákusan kezdtek el viselkedni az emberek, akiken a szerelmi kötés volt, sokszor teljesen ki akarták sajátítani az adott embert, aki volt, hogy egy idő után ki is szeretett belőlük. Arról nem is beszélve, hogy ha működik és egy csoda folytán nem is fog betegesen üldözni a csaj és nem is szeretsz ki belőle, nem felejted majd el, hogy ez nem szerelem, csak kötés.
19/35 anonim válasza:
Olvasd már el korábbi irományaimat!
20/35 anonim válasza:
18-as! Ezt tudod bizonyítani? Mert én hosszú évek alatt egy ilyen esetet se láttam, pedig ezzel foglalkozok. Mi több, az internet korában sehol egy ilyen hír... De érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!