Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hol kezdjem a mágia tanulását?

Hol kezdjem a mágia tanulását?

Figyelt kérdés

Könyv ajánlatokat várnék!

CSAK KOMOLY VÁLASZOKAT KÉRNÉK!

2010. okt. 1. 20:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
89%
Ott hogy ismerd meg magad,meg hogy mit akarsz! Saját magad képes legyél irányítani,és fejleszd ki az akaratod hogy semmi és senki ne tudjon befolyásolni a gondolataidba, érzelmeidbe,tetteidbe.Ismerd meg a körülötted lévő világot(a hétköznapit,a vallásokat,a tudományokat mint a fizika,kémia,csillagászat),és a miért kérdéseidre találj választ....És ha mindezek után még lesz merszed a mágiához akkor elismerésem!
2010. okt. 2. 13:36
 22/27 A kérdező kommentje:
Azta
2010. okt. 2. 14:06
 23/27 anonim ***** válasza:

Összegyűjtöttem neked pár könyvet, ezek elég komolyak:

Dr. Tóth Zoltán - Függvényanalízis

Obádovics J. Gyula-Szarka Zoltán - Felsőbb matematika

Vizvári Béla - Operációkutatási modellek

Majd, miután ezekkel végeztél:

Geszti Tamás - Kvantummechanika

John Gribbin - Schrödinger macskája

Feynman, Richard P. - A fizikai törvények jellege

Stephen Hawking-Roger Penrose - A tér és az idő természete

L. D. Landau-E. F. Lifsic - Elméleti fizika I.

Ha ezeket elolvastad, kész mágus leszel, komolyan mondom.

2010. okt. 7. 16:42
 24/27 anonim ***** válasza:
Célszerű az elején kezdeni =D
2010. okt. 15. 22:30
 25/27 anonim ***** válasza:
Sok buta valaszt latok a listan, de vannak intelligens valaszok is. Magia nem csak fekete....akarki irta vagy hiszi azt, nincs igaza. Hogy hol kezdjed el a tanulast? A termeszetnel es az allatvilagnal. Azok meg tisztak es artatlanok. Aztan folytatsd a tanulast magadon. Sok buta ember aki ide csak unalmaban beir, azoktol soha senki nem fog tanulni.
2010. okt. 27. 04:47
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

először ne mágiát tanulj, hanem ismerd meg az Angyalokat, fénylényeket, és kérd tőlük, hogy egy spirituális vetetőhöz vezessenek. Ne azza gondolj, hogy másnap a 14. Dalai Láma kopogtat az ajtódon, hogy szeretne tanítani. A fontos dolgok lejönnek föntről is.

Elkanyarodtam. :D

Na, az Angyalok a védelem miatt lesznek fontosak, a Mester(vezető)segít téged, hogy csak a jó dolgokat csináld. Ez nem azt jelenti, hogy csak jót akarok. A jó dolgokat ha egy kicsit máskép csinálod, akkor elszúrod az egész dolgot.

Figyelj:

elég egy rossz cselekedet -> mégtöbb rosszat kapsz

lehet hogy tömör voltam, de először ne a mágiába vágj bele !!

komolyan veszélyes a mágia. most jutott eszembe, hogy a** is ilyen. ha szándékosan jót akarsz, de rosszul fogalmazol akkor rosszat csinálsz.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2011. jan. 6. 20:46
 27/27 anonim válasza:
Színia Kör+Té=Fa ezzel kezd szerintem rengeteg alapismeretet ad és rengeteg életben is felhasználható"varázslatot" tartalmaz nagyon érdekes tényleg én is ezzel kezdtem.
2011. dec. 7. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!