Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Kitalálod, hogy ki vagyok én?

Kitalálod, hogy ki vagyok én?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy valakinek természetfeletti megérzései vannak-e, bizonyítékot szeretnék, mert mostanában elhagyott a hitem. Nem tudom befogadni a mágiát. Ki vagyok? Hogy nézhetek ki? Milyen benyomásod van rólam, vagy csak egy szó ami megjelenik előtted ahogy a kérdést olvasod. Bármit szívesen várok a válaszokban.

2022. dec. 7. 21:20
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem egy féreg-patkány vagy.
2022. dec. 8. 09:42
 22/45 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem okos vagy mert ilyeneket kérdezel. Nekem tetszik ez a fajta bizonyítás. Ezentúl én is csak így megyek mágushoz, ha nem mondja meg telefonon hogy nézek ki, nem is megyek oda.
2022. dec. 8. 10:35
 23/45 anonim ***** válasza:
93%
Én beszéltem egyszer egy olyan emberrel, nem mágus volt "csak" egy pap, hogy leírta a lelkem teljesen látatlanban.
2022. dec. 8. 10:58
 24/45 A kérdező kommentje:

21: Egy kellemetlen hétfői reggelen bizony azzá válok.

23: Az mit jelent, hogy leírta a lelked?

2022. dec. 8. 15:39
 25/45 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, én nem látlak nem hallottam rólad és ha sikerülne kitalálnom ki vagy elmehetnék lottóért de azt úgy se nyerném meg.ez vagy te....paradoxon.na jó nem vok ennyire hülye
2022. dec. 8. 16:57
 26/45 anonim ***** válasza:
93%

24

Elmondta, hogy milyennek látja, milyen "hangulatúnak". És pontos volt, pedig egyáltalán nem ismert.

2022. dec. 8. 16:59
 27/45 anonim ***** válasza:
93%

Jól mérlegeled a valóságodat. Szelídséged miatt képes vagy érzékelni dolgokat, de még a régi hiedelmedből nem tudtál kilépni. Azoknak vannak olyan stabil pontjai, amik lerögzítenek, de már megtaláltad önmagadban a jeleket amik által vezetteted magadat. De több erő kell, hogy magadból kiindulva láss, és az életed külső pontjait elengedd, akkor több jelet fogsz tudni tapasztalni és megerősítést kapsz.

A kinézeted kövérkésebb, húsosabb. A ruháidnál visszafogott vagy, de stílusos. Valamiért bőrdzseki, csizma, ing, farmer ugrott be és válltáska. Szereted a "kis" játékokat, lefoglalni magadat kézműves dolgokkal, vagy kirakós szerű játékokkal.

A szeretettel jó a kapcsolódásod az átlaghoz képest.

"Olvasd el a könyvet, amit félretettél."

Ilyet még sosem csináltam, nehéz a végtelen információk közül megtalálni ami te vagy.

2022. dec. 9. 15:14
 28/45 anonim ***** válasza:
75%

Pasi vagy 18-24 év közötti.

Közvetlen és vicces vagy, nehezen sértődöl meg, de viszont érzékeny a lelked és ha valaki éppen oda betalál egy sértő dologgal azt akkor nehezen viseled napokig.

Budapesten élsz és elég fázós vagy. Nem szereted a fahéjas izü teát.

Nincsenek sok barátaid, de azért van egy pár.

Sokat is vagy neten, de főleg késő délutántól.

A szüleid szeretnek téged de azért szoktál vitázni velük.

Na ennyit mondtak rólad a fentiek. :)

2022. dec. 18. 16:50
 29/45 anonim ***** válasza:

28.

A teát honnan szedted? Xd

2022. dec. 18. 16:59
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
29: A fentiek mondták.
2022. dec. 18. 17:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!