Kitalálod, hogy ki vagyok én?
21: Egy kellemetlen hétfői reggelen bizony azzá válok.
23: Az mit jelent, hogy leírta a lelked?
24
Elmondta, hogy milyennek látja, milyen "hangulatúnak". És pontos volt, pedig egyáltalán nem ismert.
Jól mérlegeled a valóságodat. Szelídséged miatt képes vagy érzékelni dolgokat, de még a régi hiedelmedből nem tudtál kilépni. Azoknak vannak olyan stabil pontjai, amik lerögzítenek, de már megtaláltad önmagadban a jeleket amik által vezetteted magadat. De több erő kell, hogy magadból kiindulva láss, és az életed külső pontjait elengedd, akkor több jelet fogsz tudni tapasztalni és megerősítést kapsz.
A kinézeted kövérkésebb, húsosabb. A ruháidnál visszafogott vagy, de stílusos. Valamiért bőrdzseki, csizma, ing, farmer ugrott be és válltáska. Szereted a "kis" játékokat, lefoglalni magadat kézműves dolgokkal, vagy kirakós szerű játékokkal.
A szeretettel jó a kapcsolódásod az átlaghoz képest.
"Olvasd el a könyvet, amit félretettél."
Ilyet még sosem csináltam, nehéz a végtelen információk közül megtalálni ami te vagy.
Pasi vagy 18-24 év közötti.
Közvetlen és vicces vagy, nehezen sértődöl meg, de viszont érzékeny a lelked és ha valaki éppen oda betalál egy sértő dologgal azt akkor nehezen viseled napokig.
Budapesten élsz és elég fázós vagy. Nem szereted a fahéjas izü teát.
Nincsenek sok barátaid, de azért van egy pár.
Sokat is vagy neten, de főleg késő délutántól.
A szüleid szeretnek téged de azért szoktál vitázni velük.
Na ennyit mondtak rólad a fentiek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!