Kitalálod, hogy ki vagyok én?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy valakinek természetfeletti megérzései vannak-e, bizonyítékot szeretnék, mert mostanában elhagyott a hitem. Nem tudom befogadni a mágiát. Ki vagyok? Hogy nézhetek ki? Milyen benyomásod van rólam, vagy csak egy szó ami megjelenik előtted ahogy a kérdést olvasod. Bármit szívesen várok a válaszokban.2022. dec. 7. 21:20
1/45 anonim válasza:
A szó ami megjelenik előttem: idióta
2/45 anonim válasza:
Megprobalom. Szerintem emberi lény lehetsz, 170 cm körül. Fejeden egy orr, két fül, kettő szem. Fejed tetején haj. Két végtag felül, kettő alul, ez utóbbi jarasra szolgál. Gerinces, élveszülő, iskolázott.
Eltalaltam?
3/45 anonim válasza:
Férfi vagy ,sötét,göndör hajjal,és szereted a barna színt.és az aszó jutott eszembe rólad,hogy legó.
4/45 anonim válasza:
Ja,bocs.Rövid o-val kell írni a legot.
5/45 anonim válasza:
Foglalkozásod valami mezőgazdasági, kertész vagy fenyőfákat árulsz?
A kinézetedre próbáltam ráhangolódni, de mindenáron egy kék, dzsintestű aranypikkelyes hableányfarkú lény jelent meg előttem, azt hiszem, nem vagyok ma formában...
7/45 anonim válasza:
Magas, vèkony fèrfi.Szeretsz kártyázni.
8/45 A kérdező kommentje:
Eddig csak a 6-os talált, meg az első :D
2022. dec. 7. 22:58
9/45 anonim válasza:
6 vagyok idióta vörös vagy vagy csak annak tartod magad?
10/45 A kérdező kommentje:
Tényleg az vagyok :D
2022. dec. 7. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!