Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Akik nagy biztosra állítjak,...

Akik nagy biztosra állítjak, hogy a lélek karmából áll, meg visszaszáll, meg reinkarnació, honnan tudják ennyire pontosan a dolgokat?

Figyelt kérdés
Miből gondolják ezt ennyire biztosra? mivan hogy ha a halál után az van mint az élet előtt? egyszerűen bmeg SEMMI? És nagyba áálítják önbüszkén önelégülten irogatva, hogy így lélek ugy lelek karma anyamkinja. Hétszen*ségit!!!

2022. nov. 26. 20:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem állítja biztosra. Ezt tudni biztosan nem lehet, maximum hinni. Én pl ebben hiszek, de senkit nem akarok erről meggyőzni, hogy marpedig ez így van. Téged se. Ha neked jobban elképzelhető az, hogy a halál előtt és után nincs semmi, akkor hidd azt.

Ne feszűjé' szabadság van (ebben még legalább van)

Písz. ✌☮

2022. dec. 4. 23:08
 12/12 robetko ***** válasza:
100%
11-es én veled vagyok✌️
2022. dec. 10. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!