Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki magához tudna engem...

Valaki magához tudna engem kötni szerelmi kötéssel?

Figyelt kérdés

Bocsánat, ha rosszul fogalmazok, csak nem vagyok jártas az ezotériában.

Mivel egyedül vagyok és szomorú, szeretnék egy jó párkapcsolatot.

Ezért szeretnék kérni valakitől (aki ért hozzá) olyat, hogy valami módon intézze el, hogy fülig szerelmes legyek belé, és ne tudjak nélküle élni.

Ilyen lehetséges?

Ha önként adnám magamat így valakinek? Szeretnék újra szerelmes lenni.

2022. okt. 30. 20:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Pontosan ezt szeretném.

De úgy, hogy ki is alakuljon párkapcsolat.

2022. okt. 31. 07:50
 12/16 anonim ***** válasza:
45%

Állítólag vannak ilyen boszorkánymesterek, akik erre szakosodtak. Pl. Luczi Feri. Megtalálod a neten.

Véleményem szerint, ha sikerül is a szerelmi kötés, ilyen kapcsolatból nem sok jó sül ki, és egy elátkozott kapcsolat lesz, ahol ugyan együtt éltek összeláncolva, de inkább átok lesz az együttlét, mint boldogság.

Ha valaki nem tud hódítani, ne a mágiától várja a megoldást.

2022. okt. 31. 08:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy totál tévedésben van a kérdező és valami olyat próbál meg kierőltetni, aminek nem lesz jó vége...
2022. okt. 31. 11:15
 14/16 anonim ***** válasza:
82%

Ilyen erővel először találnod kéne valakit, akihez szívessn kötnéd magad. Mondjuk, mert jól főz, akármi. Nem egy random ismeretlen boszorkányhoz.

De a leírásodból az derül ki, hogy senkit nem tartottál eddig hozzádvalónak. Ezzel kéne foglalkozni, ezt kéne feloldani magadban. Nem kötést csináltatni mindjárt...

2022. okt. 31. 14:57
 15/16 anonim ***** válasza:
86%
Így maximum a pszichiátrián kapsz majd kötést.
2022. okt. 31. 19:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező... Ennél egyszerűbb és gyorsabb bevonzani valakit akive szerelmes lehetsz. Én is ezt csináltam. Bevonzottam egy srácot aki az esetem, és én is az esete vagyok ÉS jó kapcsolatot tudunk ápolni vele is és a családjával is. Sokkal egyszerűbb, és magadnak is meg tudod csinálni. Csak előtte tisztáznod kell magadban mit is akarsz valójában.
2022. nov. 5. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!