Valaki magához tudna engem kötni szerelmi kötéssel?
Bocsánat, ha rosszul fogalmazok, csak nem vagyok jártas az ezotériában.
Mivel egyedül vagyok és szomorú, szeretnék egy jó párkapcsolatot.
Ezért szeretnék kérni valakitől (aki ért hozzá) olyat, hogy valami módon intézze el, hogy fülig szerelmes legyek belé, és ne tudjak nélküle élni.
Ilyen lehetséges?
Ha önként adnám magamat így valakinek? Szeretnék újra szerelmes lenni.
Pontosan ezt szeretném.
De úgy, hogy ki is alakuljon párkapcsolat.
Állítólag vannak ilyen boszorkánymesterek, akik erre szakosodtak. Pl. Luczi Feri. Megtalálod a neten.
Véleményem szerint, ha sikerül is a szerelmi kötés, ilyen kapcsolatból nem sok jó sül ki, és egy elátkozott kapcsolat lesz, ahol ugyan együtt éltek összeláncolva, de inkább átok lesz az együttlét, mint boldogság.
Ha valaki nem tud hódítani, ne a mágiától várja a megoldást.
Ilyen erővel először találnod kéne valakit, akihez szívessn kötnéd magad. Mondjuk, mert jól főz, akármi. Nem egy random ismeretlen boszorkányhoz.
De a leírásodból az derül ki, hogy senkit nem tartottál eddig hozzádvalónak. Ezzel kéne foglalkozni, ezt kéne feloldani magadban. Nem kötést csináltatni mindjárt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!