Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki magához tudna engem...

Valaki magához tudna engem kötni szerelmi kötéssel?

Figyelt kérdés

Bocsánat, ha rosszul fogalmazok, csak nem vagyok jártas az ezotériában.

Mivel egyedül vagyok és szomorú, szeretnék egy jó párkapcsolatot.

Ezért szeretnék kérni valakitől (aki ért hozzá) olyat, hogy valami módon intézze el, hogy fülig szerelmes legyek belé, és ne tudjak nélküle élni.

Ilyen lehetséges?

Ha önként adnám magamat így valakinek? Szeretnék újra szerelmes lenni.

2022. okt. 30. 20:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
14%
Férfi vagy nő vagy?
2022. okt. 30. 20:37
 2/16 anonim ***** válasza:
33%
Nekem van ilyen ismerősöm, született boszorkány, kb mindenhez ért. Privátba ha írsz adok elérhetőséget, segít.
2022. okt. 30. 20:56
 3/16 anonim ***** válasza:
23%
Miért ne vállalna egy boszorkány olyat, hogy az útjába tereljem valakit hogy boldog legyen?
2022. okt. 30. 21:14
 4/16 anonim ***** válasza:
48%
Mi a jó francot akarsz, hogy valami boszorkány varázsoljon el, hogy szerelmes legyél belé? Kívánom neked, hogy valami 80 éves vajákos öregasszony magához kössön a varázslásával. De jó perverz legyen,akivel minden nap szexelned kell.
2022. okt. 30. 21:46
 5/16 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező!

Ne hari, de szerintem neked nem vajákos kéne, hanem egy jó pszichológus..! :)

2022. okt. 30. 23:23
 6/16 anonim ***** válasza:
40%
Kösd magad egy ökrös szekér elé. Mert annyi eszed van, mint egy marhának. Nyilvánvalóan emiatt nincs senkid.
2022. okt. 31. 01:03
 7/16 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy mennyi pénzed van. Ugyanis ronda és öreg nő nincs, csak csóró.

Ahogyan ronda és öreg pasi sincs, csak csóró.

Ha megfelelsz a 99-999-99-es mércének, akkor én máris halálosan szerelmes vagyok beléd, és máris elinditottam a szerelmi kötést.

Ha nem felelsz meg a 99-999-99-es kritériumnak, akkor viszont keress egy pszichológust.

2022. okt. 31. 01:44
 8/16 anonim ***** válasza:
82%
Ugye tudod hogy a szerelmi kötéssel nem leszel szerelmes csak beteges ragaszkodást fogsz érezni, de nem leszel boldog?
2022. okt. 31. 05:46
 9/16 anonim ***** válasza:
76%

Inkább ugorj krokodilok közé,még ott is kiszámíthatóbb,mi várna rád,mint így. Egy idegen emberhez kötni magad?!!!

Nincs elég rossz kapcsolat,kihasználás,megalázás egyébként? Minek ezt tetézni?

Sokan örulnének,ha megszabadulnának attól,akivel élnek,akit kénytelenek látni naponta...

2022. okt. 31. 05:48
 10/16 A kérdező kommentje:

Bocs, elfelejtettem leírni a nememet: férfi vagyok, 37 éves.

Olyan nőt szeretnék, hogy elvarázsoljon, aki azért nem túl idős azért. Hogy ne egy 87 évesbe legyek szerelmes azért.

Azért lenne jó ez, mert ha elvarázsol, akkor nem lenne probléma ha pl. nem tetszik.

Eddig mindig olyan lányok akartak csak járni velem, akikhez én nem vonzódtam.

2022. okt. 31. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!