El tudnak átkozni valakit úgy ha nem igazán tudnak róla személyes infókat?
Persze, csak ez azért nem jó, mert autópályára sem hajtunk fel úgy, hogy a biztonsági övet csak a vállunkra dobjuk mert hogy kicsi az esély a balesetre. Ez pontosan ugyanilyen. Ha te azt javaslod hogy így hajtson valaki mert hogy kicsi rá az esély, és baj történik, az a te felelősséged.
Menjen biztosra, nem kell amúgy sem komoly okkultistának lenni ahhoz, hogy valaki bajt tudjon okozni egy védtelen embernek. És az amit te mondasz az kevés, mert benne van az elbizonytalanodás faktora. Ha elbizonytalanodik, semmit nem ér az a fityegő. Ha leül megbűvölni (nem egy nagy cucc) már sokkal többet ért el. Ezért muszáj ezeket pontról pontra leírni mert ha hiányos információt adsz azzal gyakorlatilag más f*rkával vered a csalánt és akkor még szépen fogalmaztam.
Nem szabad a kicsi esélyű faktorokat figyelmen kívül hagyni, FŐLEG akkor nem ha nem a saját bajodról hanem máséról van szó. Az én felelősségtudatom legalábbis nem engedi meg ezt.
18 (15 vagyok) természetesen, csak ezt azért nem akartam mondani hogy ne kezdjen el feleslegesen parázni a kérdező :D Egyébként nem, ebből nem látszik mennyire van beparázva kérdezőnk.
Szóval a védelmet kellő vehemenciával kell csinálni akár a legprimitívebbet is (pl úgy csinálod hogy minden destruktív hatást csőstől visszaküld a feladónak) azzal már sokkal többre mész mint azzal hogy azon spekulálsz hogy milyen az ellenfeled.
A korábbi kommentedre válaszolva kedves Kérdező: vethetek neked kártyát de mivel nem ismerjük egymást lehet döcögős lesz, (nem vagyok a legjobb megérzésekkel rendelkező személy de kártyázni talán tudok XD) a legjobb ha ismerősöd vagy te magad csinálod.
A kérdezőn kívül MÁS NE ÍRJON vetésért mert egy: nem csinálom hivatásból kettő: idegennek csak akkor vetek ha úgy érzi nagyon nagy kakiban van (és az én időm is véges)
Meg tudnak úgy is átkozni, ha alig tudnak rólad vmit,
de ehhez nagyon képzett és gyakorlott kell hogy legyen az illető.
Magyarországon szerintem nagyon kevesen vannak ilyenek, akik erre képesek,
sőt, még aki vállalná is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!