Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen jelekből tudhatom,...

Milyen jelekből tudhatom, hogy valaki próbál szerelmi kötéssel magához láncolni?

Figyelt kérdés

Sokan tesznek fel itt olyan kérdéseket, hogy hogyan lehet szerelmi kötést végezni de engem az "áldozat" szempontjából érdekel a dolog. Honnan lehet sejteni, hogy valaki ilyen kötést végzett velem kapcsolatban? Veletek volt már ilyen, hogy ilyenre gyanakodtatok vagy esetleg ki is derült? Mit tudtatok tenni ellene, létezik erre valamiféle oldás?

Tudom, hogy sokaknak ez vicces de tényleg érdekelnének a fenti kérdésekre a válaszok mert nem tartom kizártnak, hogy egy személy velem kapcsolatban ilyet művelt.

2022. okt. 14. 11:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
55%

Csak ezt a két marhaságot hallottam :

Romáknál szokás menstruációs pogácsát etetni a kiválasztott férfival. Ez olyan pogácsa amiba azt a "bizonyos" váladékot keverték.

A másik pedig a körbe söprés. Ha körbe söpört valami gonosz vénasszony akkor valakit rádkíván és abba beleszeretsz és elveszed feleségül.

2022. okt. 19. 04:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!