Vette már valaki igénybe Enigma papnő szolgáltatásait?
Figyelt kérdés
2022. szept. 8. 13:36
1/10 anonim válasza:
Igen a rosszlanyok.hu-n találtam rá, és nagyon elégedett voltam vele. Baratnő feeling megvolt, és nagyon bevállalós.
2/10 A kérdező kommentje:
Hülye 😁
2022. szept. 8. 13:51
3/10 anonim válasza:
Kicsit borsos az összeg, de annyira ügyes a szája...
5/10 A kérdező kommentje:
Magiát
2022. szept. 8. 16:59
6/10 anonim válasza:
a témakörből sejtettem hogy mágiát akarsz:-D Úgy értettem, azon belül mivel kapcsolatban.
7/10 A kérdező kommentje:
Hűségmágiát 🙃
2022. szept. 8. 20:30
8/10 anonim válasza:
úristen.. inkább köss rá egy darab madzagot szegény szetencsétlenre
Felőlem még rá is írhatod, hogy “Ő az enyém.” Csak ne ilyenekkel szórakozzatok...
29/F
9/10 anonim válasza:
Úgy hívják jegygyűrű. Még feliratot is tudsz bele vésetni.
10/10 anonim válasza:
Már azt sem tudom hány ilyen vacak van/lehet rajtam... És amikor felveveredek ebbe a kategóriába mindig lesokkolódok ezeken a kommeneteken. Tényleg... Akaratom ellenére ne pakoljanak rám semmit... Közösen, és beleegyezéssel mehet... De ne tudtom, és akaratom ellenére... Már megint lassan mehetek szentté avatásra ha még több ráolvasást, meg csomót, akarom mondani kötést tesznek rám... Néha már szinte azt érzem hogy nehezebben mozgok... Vagy csak öregszem. 🤔 Franc se tudja, ennyi aurával körülvéve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!