Hallott valaki Enigma mágus főpapnőről?
Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 21:10
1/15 anonim válasza:
Hát az ilyen "főpapnők" csak akkor érnek valamit, ha legaláb rámlépnének.
Másra nem lehet őket használni.
2/15 anonim válasza:
Ez komoly?! Mágus főpapnő?! Ez valami kalandjáték, vagy mi?!?
3/15 anonim válasza:
Én csak dzsenifer mágus főpapnőről hallottam.
4/15 anonim válasza:
Szerintem még gyorsan keress fel ilyen mágus főpapnőket és intéztesd el velük minél előbb a varázslatot vagy amit szeretnél a kedvezményes, 5000 forintos percdíj áron, mert a KATA-s vállalkozásról szóló törvénymódosítás az ő varázserejüket is jelentősen csökkenteni fogja
5/15 anonim válasza:
Ideje nekem is elkezdeni az ipart, legfőbb sárkánypapmágus király néven.
6/15 anonim válasza:
Keressetek Nabukodonozor sárkány főpap mágus király néven, ha bármi varázslatot akartok, ami vagy sikerül (amin magam is meglepődök majd) vagy nem, az égiek szándéka szerint.
Keressetek!
🤓
7/15 anonim válasza:
Enigma mágus főpapnő a legjobb.
Bízd rá nyugodtan magadat és a pénzedet.
8/15 anonim válasza:
Keressed fel őt minél gyakrabban, megoldja gondodat, hova tegyed megtakarított pénzed.
9/15 A kérdező kommentje:
Tanúlj meg irni! Vagy meg jobb lenne ha retorikára járnál, akkor talán tudnád helyesen használni a nyelvet!!
2022. júl. 30. 10:10
10/15 anonim válasza:
Jaj de szánalmas próbálkozás #9 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!